POPRAVNI NA BOSFORU: Srbija u sredu igra protiv Turske

N. I.

12. 10. 2020. u 23:30

TRI utakmice, tri primljena, jedan postignut gol i samo jedan bod. To je učinak fudbalske reprezentacije Srbije u dosadašanja tri kola nove sezone u Ligi nacija.

ПОПРАВНИ НА БОСФОРУ: Србија у среду игра против Турске

Foto: N.Paraušić

Da ne beše onog Osla, ubedljive partije i pobede protiv Norveške u baražu za odlazak na EP sledeće godine, ko zna šta bi navijači pomislili o "orlovima".

Ovako, oprašta im se donekle poraz od Mađarske (0:1) u nedelju uveče, ali će utisak morati da se popravi sutra uveče u Istanbulu, gde gostuju Turskoj na meču 4. kola.

Promenio je selektor Tumbaković više od pola pobedničkog tima iz Osla, dao priliku šestorici novih momaka, koje je možda i greh nazvati rezervistima, ali oni tu priliku nisu iskoristili protiv Mađarske koja je u Beogradu takođe igrala u kombinovanom sastavu i slavila u našoj zemlji posle 59 godina.

Očekuje se da u sredu na Bosforu u prvom timu opet budu kapiten Kolarov, prvi strelac tima Aleksandar Mitrović, junak iz Osla Milinković-Savić, sve bolji Đuričić i Lazović.

Ako ih ne vidimo u startnoj postavi, to će možda da znači samo jedno: Srbija je "digla ruke" od Lige nacija i sve adute baca na 12. novembar i duel sa Škotskom u Beogradu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna