TUMBAKOVIĆ: Uložili smo mnogo truda, ovako je slađe!

Novosti online

09. 10. 2020. u 00:11

ТУМБАКОВИЋ: Уложили смо много труда, овако је слађе!

FOOT: AP

SELEKTOR fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković bio je, logično, izuzetno zadovoljan posle pobede u Oslu protiv Norveške.

Nakon velike pobede i plasmana u finale plej-ofa za odlazak na Evropsko prvenstvo Tumbaković je rekao da sada sledi priprema za Škote. 

”Utiske ćemo tek da složimo, ali osnovni cilj je bio da pobedimo. Spremali smo se sedam meseci, možda bi bilo interesantnije da smo završili sve u 90 minua ali ovako je možda slađe”, kazao je on u Oslu posle meča.

Utisak srpskih medija gotovo jednoglasno bio je taj da je sinoćnji nastup jedna od najboljih utakmica Srbije u poslednjih nekoliko godina.

”Raduje me da su tako videli i prihvatili utakmicu. Mnogo smo truda uložili u samu pripremu utakmice. Želimo dobar ambijent, atmosferu, a ako mediji prepoznaju našu želju, volju, htenje, nas to raduje. Okrećemo se sada meču sa Mađarskom, odnosno Turskom, a onda da se posvetimo novembru i meču koji nas vodi na Prvenstvo Evrope”.

Ne može se prenebregnuti činjenica da je utakmica bila dobro pripremljena.

”Mnogo smo truda uložili da isključimo najbolje igrače Norveške, pogledaću ponovo utakmicu, ali meni je važno da smo pokazali jednu kompaktnost i učinili da Haland ne uđe u šansu za 120 minuta igre”, zaključio je Tumbaković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)