TRENER Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da ništa ne zamera svojim fudbalerima posle večerašnjeg poraza od Omonije.

Komentari (14)

Zoran

16.09.2020. 21:01

Kad neko nema obraz i ovakvo objasnjene se moze razumeti, ali prihvatiti ni slucajno. I mi smo gledali utakmicu, a gledali smo i onu u Albaniji. Realno tim je sve gori, igra je sve gora, vodjenje tima je katastrofa (tu mislim i na transfere). Obecao si da ces Zvezdinim klincima pruziti sansu, proti koga, kad zelis da odmoris Gobeljica, Kangu, Kataija, Milunovica, Degeneka, Milunovica. Erakovic je bolji od ova dva stopera zajedno. Nikolic i Gavric na klupi. Kanga sutira iz svake pozicije. Kodicioni treneri iz Italije a igraci umiru na terenu posle 60 minuta. Igrace hvataju grcevi a ne menjas ih, cekas da sami traze izmenu... Strucnjak???

Boki

16.09.2020. 21:46

@Zoran - Ma on je dobar trener samo se malo puta prekrstio.( jedno sto puta).Ja sam se prekrstio samo jednom,dali je moguće da su ovi došli do trećeg kola.

vojislav ilic

16.09.2020. 21:12

Ako su igraci uredu i dali su sve od sebe pitanje je gde je onda problem. Da bi se dao gol mora da postoji plan strategija kako to uciniti a nije se bas videla neka velika zelja za golom i da ce gol od negde pasti. Kako to treba da se da gol kada je tim fizicki spreman protiv ovakve ekipe za jedno celo poluvreme u nastavku vecina igraca jedva cekala kraj 90 min. a tek produzeci, nevidesmo u tom periodu neku izrazenu zelju za postizanje gola. Slabo ocajno.

Kakavičluk

16.09.2020. 21:14

Deki, igrao si ziheraški i totalno si promašio sa izmenama i izvodjačima penala. Gde su ti Spiridonović i Nikolić? I maloj deci je jasno da Jovančić ne zna da hoda, a kamoli da igra fudbal. Ne možemo večito da se oslanjamo na sreću u penalima i na Borjanove supermoći.

Ilija

16.09.2020. 21:16

Sto si Bre Dejo naivan , ovaj sto je dosao iz Italije,nebi taj drugi Gol dao jos dve utakmice,nije ni on ni onaj kog je zamenijo dorastao Zvezde.

Sekula

16.09.2020. 21:18

Зашто помињете пенале? Станковић је изгубио утакмицу. Звезда је пре пенала морала да реши утакмицу, али с киме? Са Вукановићем и Јованчићем, а на клупи му седе Гаврић и Николић ... Па није Звезда играла против Бајерна, али и Омониа је за нас непобедива.