BRUTALNA OSVETA: PAOK izbacio Benfiku, Andrija Živković strelac, ispao i AZ (VIDEO)

Novosti online

15. 09. 2020. u 22:24

ODIGRANA su tri duela u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Srpski fudbaler Andrija Živković servirao he hladnu osvetu Benfiki.

БРУТАЛНА ОСВЕТА: ПАОК избацио Бенфику, Андрија Живковић стрелац, испао и АЗ (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/ANTONIO COTRIM

U okviru trećeg kola sastali su se Dinamo Kijev-Az Alkmar, PAOK-Benfika i GENT-Rapid

Fudbaleri Paoka savladali su Benfiku na Tumbi. Portugalci su važili za apsolutnog favorita u ovom meču, a presudio im je doskorašnji fudbaler Andrija Živković! 

U Prvom poluvremenu viđena je ujednačena igra, možda je za nijansu bila bolja Benfika, ali nije bilo golova. Od 63. minuta šok za Benfiku. Dimitris Đanulis je iskoristio odlično dodavanje Čuba Akpoma za vođstvo grčkog tima. 

Ušao je Andrija Živković u 66. minutu, a devet minuta kasnije stavio je tačku na ovaj meč. Imao je sjajnu solo akciju, poslao je preciznu loptu za 2:0, Odiseas Vlakomidos bio je nemoćan protiv naleta doskorašnjeg saigrača. 

U četvrtom minutu nadoknade Rafa Silva je uspeo da smanji na konačnih 2:1. 

Ukrajinci su u Kijevu iznenadili Alkmar. Meč na Olimpijskom stadionu pripao je domaćinu koji je slavio 2:0. Iako u prvom poluvremenu golova nije bilo, Ukrajinci su odlično zaigrali u drugom poluvremenu. 

Poveli su već u 49. minutu, gol je postigao Gerson Rodrigez. Primio je odličnu loptu između dvojice odbrambenih fudbalera, te bez mnogo problema uspeo je da zatrese mrežu. Na 2:0 u 86. minutu povisio je Šaparenko. 

Gent je dočekao Rapid iz Beča. Belgijski tim je takođe slavio sa 2:1. Poveli su golom Dorša u 36. minutu. Jaremčuk je u 59. sa bele tačke povisio na 2:0, da bi konačan rezultat postavio Demir u trećem minutu zaustavnog vremena. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna