TANKIM remijem protiv Turske u Beogradu (0:0) fudbalska reprezentacija Srbije je poslala poruku svojim navijačima, ali i "vikinzima", koliko trenutno zna i može.

Komentari (5)

aco

09.09.2020. 00:45

Sve je do trenera(selektora)Da hrvati nisu doveli Delica(zadnja utakmica u kfalifikacijama sa Ukrajinom)nebi ni otisli na SP u Rusiji.Momak je od njih napravio sta je napravio.

Nikola

09.09.2020. 04:58

Treba biti realan! Naša reprezentacija nema kvalitet i pored toga što ima fudbalere u najačim ligama u Evropi. Norveška će zadati taj konačni udarac! Posle treba pogledati istini u oči,zahvaliti se selektoru i većini "zvezda' Formirati nov tim igrača koji će srcem igrati za grb koji nose!

Muki

09.09.2020. 06:51

Ceka i nas jedna petarda, pa ce valjda posle toga biti neka cistka ovog legla nerada i nestrucnosti.I FSS i sve selektore i sve primadone od nazovi fudbalera raspustiti i dovesti iole strucnije ljude i fudbalere koji hoce igrati za gtb i domovinu, a ne ove menadzerske i ko zna cije mamine i tatine(cast retkim pojedincima)balerine koje cim osete miris love postaju sve sem fudbalera.

Varto Marx

09.09.2020. 11:33

Norvezani su dobri u zimskom sportu Doslo vrijeme da skijasi pokazu Srpskim nogonetasima kako se nogomet . Srbija nema sta da trazis za kvalifikscije Europskog prvenstva, sanse su nula.

Nick

09.09.2020. 14:30

Prosto ne mogu da verujem da mi ocekujemo sa menadzerskom reprezentacijom da uradimo nesto... Neka igra onaj vanserijski talenat Sergej i svi cemo da cutimo i tapsemo. Pozdravite onu stoku kezmana... I ove placenike sto promenise Muslina, a moze i one stare sto smenise Antica!