SVESTAN DA MU TREBAJU POJAČANJA: Solskjer želi da dovede tri nova igrača

Novosti online

06. 09. 2020. u 17:02

MANČESTER junajted je do sada u letnjem prelaznom roku doveo samo Donija Van de Beka, a početak sezone je veoma blizu.

СВЕСТАН ДА МУ ТРЕБАЈУ ПОЈАЧАЊА: Солскјер жели да доведе три нова играча

foto: EPA

Svestan je trener "crvenih đavola" Ole Gunar Solskjer da je potrebno još pojačanja kako bi ekipa bila konkurenta, pa čak kako bi pokušala da se umeša i u borbu za titulu.

Ukoliko se još neko ne dovede ovo bi mogla da bude još jedna sezona koju će navijači kluba sa "Old Traforda" želeti da zaborave.

Kako tvrdi poznati novinar Dankan Kastls, Solskjer je prošle nedelje na treningu rekao glavnom čoveku za transfere Matu Džadžu, da Junajted kasni, da se rivali pojačavaju i tražio da se mnogo ozbiljnije krene u kupovinu.

Džadž je savatnik Eda Vudvorda za transfere. On je saslušao Norvežanina koji tražio je da se posle Van de Beka dovedu još tri pojačanja.

"Crveni đavoli" i dalje žele Džejdona Sanča. sa igračem Borusije Dortmund su dogovoreni uslovi, sada je sve na Junajtedu koji mora da izdvoji 120 miliona evra za Engleza.

Džejdon Sančo je i dalje velika želja Junajteda/Foto: EPA-EFE/LARS BARON

Navodi se da Solskjer traži štopera i levog beka. Potraban je neko ko bi bio konkurencija standardnim, Hariju Megvajeru i Viktoru Lindelofu. Jedna od opcija je Dajo Upamekano. Klub sa "Old Traforda" bi za njega morao Lajpcigu da plati 50.000.000 evra.

Kada je levi bek u pitanju Junajted je želeo Bena Čilvela, ali je njega ugrabio Čelsi. Sada se okrenuo ka Serhiju Reguljonu. Bek Reala bi koštao između 25-30 miliona.

Ostaje da se vidi šta će biti od svega, ali je jasno da curi vreme i Solskjer što pre mora da dobije pojačanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu