FUDBALERI Crvene zvezde pobedili su uz dosta muke odličnu ekipu Proletera sa 0:1.

Otpisani

21.08.2020. 20:02

Bilo je ovo klasično premlaćivanje, ali ni u Tirani neće da ih maze, a švedski sudija sigurno neće da ih štiti više od ovog Čolovića. Guranje i rvanje u Proleterovih šesnaest metara, povlačenje za dres, udaranje kolenom u slabine - to svakako neće biti faul za Zvezdu ni u Tirani. Odlična priprema.

Ironija cemer i jad Krah zdravog razuma i fer pleja

21.08.2020. 20:08

Jos jedna rutinska pobeda Crvene Zvezde začinjena velemajstorskim slobodnjakom El Fardu Bena!Nadljudski otpor mlade ekipe Proletera! Odlična uvertira ponosa naše zemlje pred teško gostovanje u neprijateljski nastrojenoj Tirani.Biće to velika borba za čast i ponos!Zvezdo Srbija je uz tebe!!!

Varto Marx

21.08.2020. 20:33

Nemam mogucnosti da pratim prenos uzivo jedino sto procitam u Novostima, Bitna je poneda pred susret sa Tiranom, nebi trebalo biti nikakvih problema. Zvezda igra u Tirani pred prazn stsdijon. Zvezda ce ubedljivo pobjediti.

Zte

21.08.2020. 20:34

Opet uz pomoć sudije. Zašto se uopšte igra ova nameštena liga? Čist penal nije sviran za Proleter... Zato u bratskoj im Tirani,neće imati pomoć sudija

vojislav ilic

22.08.2020. 00:05

Slazem se sa ovim saopstenjem Partizana, samo kao i obicno nedostaje u svemu tome bilo kakva korektnost ili ni truncice sportskog duha u tom njihovom obracanju. Nedostaje samo recenica dokle ce se fudbal u Srbiji igrati samo zbog Partizana i Zvezde, dokle ce FSS unistavati sve druge klubove iz Super lige zarad Zvezde i Partizana, dokle ce ti ljudi(ako su oni to)? koje nazivaju fudbalskim sudijama da bez iole srama i stida rade to sto rade. Sramna su ta saopstenja danas Partizan pe nekoliko dana Zvezde.