INTER ELIMINISAO MAKSIMOVIĆA U LE: Lukaku vredi kao ceo Hetafe

B. Antić

06. 08. 2020. u 19:07

NEMANjA Maksimović sa Hetafeom nije uspeo da iznenadi mnogo bogatiji i slavniji klub Inter u osmini finala Lige Evrope.

ИНТЕР ЕЛИМИНИСАО МАКСИМОВИЋА У ЛЕ: Лукаку вреди као цео Хетафе

Foto: Tanjug/Ina Fassbender, Pool Photo via AP

Na neutralnom terenu u Gelzenkirhenu milanski velikan je slavio 2:0 protiv tima srpskog reprezentativca i izborio odlazak na "fajnal-ejt" u Nemačkoj (10-21. avgust).

Hetafe je imao šanse, prvu Maksimović već na startu, ali je Hamdanović bio odličan. Kod 0:1 Molina je propustio priliku da izjednači iz penala, pa više nije bilo spasa.

- Tužni smo, jer smo odlično igrali, a ispali - rekao je Hoze Bordalas, trener Hetafea. - Svakako sam ponosan na svoje igrače. Kada propustite prilike protiv ekipe kao što je Inter, onda ne možete ničem dobrom da se nadate. Samo Lukaku, njihov centarfor, vredi kao ceo naš tim.

Od takmičenja se oprostio i Danijel Aleksić, čiji je Bašakšehir posle 1:0 u Turskoj doživeo debakl u Kopenhagenu (0:3), a put ka finalu je nastavio Nemanja Matić sa Mančester junajtedom, pošto je i drugi put savladao LASK - 2:1 (u Austriji 5:0).

Parovi četvrtfinala: M. junajted - Kopenhagen, Šahtjor - Ajntraht/Bazel, Inter - Bajer L./Rendžers, Olimpijakos/Vulvs - Roma - Sevilja. Finale Lige Evrope je 21. avgusta u Kelnu, a pobednik, pored pehara, dobija i vizu za grupnu fazu Lige šampiona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)