MAKSIMOVIĆ ZA “NOVOSTI”: Možemo da iznenadimo Inter

B. Antić

04. 08. 2020. u 21:11

SRPSKI reprezentativac iz redova Hetafea, Nemanja Maksimović (25), u dobrom raspoloženju je sa saigračima doputovao u Gelzenkirhen, na okršaj sa bivšim šampionom Evrope Interom.

МАКСИМОВИЋ ЗА “НОВОСТИ”: Можемо да изненадимо Интер

Foto: EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Vezista španskog prvoligaša je, za "Novosti", preneo očekivanja od sutrašnjeg meča (21.00) u kome će biti odlučeno ko će igrati na završnom turniru Lige Evrope u Nemačkoj.

- Stigli smo u hotel i odmah obavili test - rekao je danas po dolasku Maksimović. - Prošle su dve nedelje otkako smo odigrali poslednju utakmicu u prvenstvu i imali smo dovoljno vremena da se odmorimo, ali i pripremimo za Ligu Evrope. Za nas je utakmica sa Interom veoma bitna. Igramo protiv velike ekipe, koja je skup sjajnih pojedinaca i suvišno je trošiti reči o njima.

U šesnaestini finala, Hetafe je imao okršaj sa još jednim nekadašnjim vladarom kontinenta, Ajaksom Dušana Tadića, i izbacio ga (2:0, 1:2).

- Želimo da ponovo pokažemo kvalitet koji posedujemo. Svi u klubu verujemo da možemo da našravimo još jedno iznenađenje protiv Intera - poručio je Maksimović, čiji će tim, ako prođe, u četvrtfinalu igrati sa boljim iz duela Bajer Leverkuzen - Rendžers.

POZNAT KOSTUR DO KRAJA

VEĆ je poznat kostur do samog kraja takmičenja u Ligi Evrope: (1) Volfsburg/ Šahtjor - Ajntraht/Bazel, (2) LASK/M. junajted - Bašakšehir/Kopenhagen, (3) Inter/Hetafe - Rendžers/Bajer L., (4) Olimpijakos/Vulvs - Sevilja/Roma. Polufinale: Pobednik 4 - Pobednik 2, Pobednik 3 - Pobednik 1.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)