POVRATAK NA TEREN: Jaja Ture trenira sa engleskim četvrtoligašem

Beta

24. 07. 2020. u 18:27

BIVŠI fudbaler Mančester sitija Jaja Ture trenirao je danas sa četvrtoligašem Lejton Orijentom.

ПОВРАТАК НА ТЕРЕН: Јаја Туре тренира са енглеским четвртолигашем

Foto: EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Ture je trenutno bez kluba, živi u blizini trening centra Lejton Orijenta i postigao je dogovor da trenira sa ekipom kako bi ostao u formi.

Fudbaler Obale Slonovače, koji je osvojio brojne trofeje sa Mančester sitijem i Barselonom, rekao je da je ostao u Londonu za vreme karantina zbog pandemije korona virusa, nakon što je sa klubon Cingdao Hajnu izborio plasman u kinesku prvu ligu.

- Samo želim da uživam do poslednjeg minuta pošto je fudbal za mene sve. Dozvolili su mi da treniram sa momcima. Trener je fantastičan. Svi su me lepo dočekali i osećam se kao kod kuće. Želim da treniram i da dam sve od sebe i možda, videćemo - rekao je 37-godišnji Ture.

On će i u ponedeljak ponovo trenirati sa ekipom.

Trener Lejton Orijenta Ros Emblton rekao je da su svi u klubu mislili da je šala, kada ih je kontaktirao Tureov menadžer pre 10 dana. On je dodao da ekipa može mnogo da nauči od Turea.

- Svaka prilika da radite sa fudbalerom njegovih kvaliteta, sa jednim od najboljih na svetu, je fantastična - rekao je Emblton.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata