LOŠE VESTI NA MARAKANI! Zvezda ostaje bez sedam miliona evra

Novosti online

24. 05. 2024. u 10:42

Transfer krilnog napadača Osmana Bukarija iz Crvene zvezde u Ostin iz Teksasa za sedam miliona evra je iznenada doveden u pitanje.

ЛОШЕ ВЕСТИ НА МАРАКАНИ! Звезда остаје без седам милиона евра

FOTO: FK Crvena zvezda

I to iz neverovatnog razloga, zbog neočekivanog dolaska njegovog navodnog menadžera iz Gane. Situacija se dodatno zakomplikovala kada je menadžer zatražio celokupnu proviziju od transfera samo za sebe, dovodeći u pitanje prethodni dogovor sa Crvenom zvezdom.

- Transfer igrača je bio dogovoren i ljudi iz kluba imali su u planu da deo provizije ustupe našem menadžeru Ivici Pavloviću, koji je u izvesnoj meri vodio računa o Bukariju u Srbiji. Ostatak je trebalo da ide u Zvezdinu kasu. Međutim, pojavio se čovek koji tvrdi da je Bukarijev menadžer, ali došao je tek pošto je čuo za transfer u Ameriku. On nije želeo ni sa kim da pregovara, već je tražio celu proviziju za sebe - preneo je Informer reči neimenovanog izvora.

Takav potez je izazvao negodovanje rukovodstva Crvene zvezde, posebno zbog činjenice da menadžer iz Gane nikada prethodno nije bio prisutan u klubu tokom Bukarijevog boravka na Marakani. Usled ove neočekivane situacije, izvršen je pritisak na Bukarija da ostane u Crvenoj zvezdi, uprkos njegovoj želji da zaigra u MLS ligi. Igrač je sada izjavio da ne želi da napusti klub, ali se očekuje da će sve strane pokušati da pronađu kompromis i reše novonastalu situaciju u interesu svih uključenih strana.

- Bukari je rekao da ne ide. Za sada ostaje na Marakani. Ipak, ništa nije gotovo. Veliki posao je u igri, sve strane će verovatno biti zainteresovane da se dogovore, da pronađu kompromis i da bude dobro i klubu i igraču i svima onima koji polažu pravo na njega. Narednih dana problem bi trebalo nekako da bude rešen - dodao je izvor.

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BURNO PRED SRBIJA - ENGLESKA! Piksi šokirao Engleze, Tadić im poručio: Samo probajte!