JOKIĆ NASMEJAO SVE U DVORANI: Evo šta je stalno ponavljao (VIDEO)

Novosti online

23. 04. 2024. u 08:03

Istorijsko veče za Denver nagetse. Tim Nikole Jokića napravio je najveći preokret u istoriji franšize u plej-ofu NBA lige protiv Los Anđeles lejkersa, pošto je gubio sa 20 razlike i na kraju je košem Marija uz zvuk sirene slavio pobedu - 101:99.

ЈОКИЋ НАСМЕЈАО СВЕ У ДВОРАНИ: Ево шта је стално понављао (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Posle meča, Nikola je stao pred kamere kako bi kratko analizirao meč. Verovao je Jokić u Džamala Marija i znao je da će da pogodi taj šut, iako mu do tada nije išlo.

- To mu je bilo potrebno da "zagreje" atmosferu. Pogodio je neke lake šuteve i pogodio je takav šut već na hiljade puta. Verujemo u njega, čak i kada mu ne ide. 

Dodao je Jokić da je odbrana bila presudna da njegov tim na kraju napravi preokret.

- Iskreno, mislim da smo imali otvorene šuteve, ali ih nismo pogađali. Odbrana u poslednjoj četvrtini, zapravo u celom drugom poluvremenu je bila neverovatna. Timski smo igrali neverovatno, publika je bila uz nas i kada smo gubili sa 20 razlike, tako da, ljudi, hvala vam, lepo je igrati pred ovakvim ljudima.

Na pitanje novinarke Kejti Vindž kako se oseća povodom neverovatne atmosfere u dvorani posle pobede, Jokić je bio pod utiskom i ponavljao je jednu reč više puta.

- Neverovatno, neverovatno, neverovatno, neverovatno! - ponavljao je Jokić i aplauzom je otpozdravio navijače.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako sam uzeo nekoliko hiljada funti u zatvorskoj ćeliji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)