ZVEZDA CILJA PRVO POJAČANJE: "Crveno-beli" vraćaju svoje dete na leto?!

Novosti online

29. 03. 2024. u 11:47

Uprava fudbalskog kluba Crvena zvezda, kao i skauting služba, pomno radi na planiranju novih pojačanja za sledeću sezonu. Jedna od informacija koja stiže iz Italije je da planiraju da vrate još jedno "zvezdino dete" u klub.

ЗВЕЗДА ЦИЉА ПРВО ПОЈАЧАЊЕ: Црвено-бели враћају своје дете на лето?!

EPA/EFE

Iako je Superliga Srbije i dalje u toku, a trka za titulu je vrlo neizvesna, to ne sprečava "crveno-bele" da razmišljaju o novoj sezoni, kao i o potencijalnim pojačanjima.

Prema informacijama koje prenosi "Tutomerkato", Luka Ilić neće otići u Italiju kako je prvobitno najavljeno. Leće je bilo zainteresovano za srpskog vezistu, ali s obzirom na prejaku konkurenciju, ta opcija je otpala, pa je interesovanje iskazala Crvena zvezda.

Ilić je igrač francuskog Troa koji se takmiči u drugoj ligi. Od 2024 imao je svega jedan nastup od 27 minuta, ali se i za to vreme upisao u strelce.

Ove sezone odigrao je 15 mečeva u Ligi 2 i ima učinak od pet golova i tri asistencije.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJE ZVEZDINE "DESETKE": Gol kojim je Aleksandar Katai doneo 5:0 protiv Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!