BRAVO, "ORLIĆI": Srbija savladala Tursku i plasirala se na Evropsko prvenstvo

Novosti online

26. 03. 2024. u 15:56

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Tursku rezultatom 3:0 i obezbedila plasman na Evropsko kadetsko prvenstvo.

БРАВО, ОРЛИЋИ: Србија савладала Турску и пласирала се на Европско првенство

FOTO: FSS

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je odlučujući meč protiv Turske. Ovaj susret odlučivao je da li će "orlići" otići na završni turnir Evropskog prvenstva za kadete.

Od starta su naši momci krenuli dobro, nametnuli svoj ritam i u 19. minutu uspeli da dođu do prednosti. Veljko Milosavljević je bio najspretniji pred turskim golom i fantastično je iskoristio asistenciju Đorđa Rankovića za 1:0.

Do drugog pogotka se čekalo sve do 61. minuta kada je opet asistirao Ranković, ali je strelac ovaj put bio Andrija Maksimović.

Potvrdu trijumfa i plasmana na EURO doneo je Aleksa Damjanović u 81. minutu kada je povisio na 3:0 uz asistenciju Vukašina Jovanovića.

Ovim trijumfom kadetska fudbalska reprezentacija Srbije sakupila je šest bodova iz tri meča i zauzela drugu poziciju, ali joj je to bilo dovoljno da se nađe među najbolje drugoplasiranim selekcija i izbori vizu za Evropsko prvenstvo.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJE ZVEZDINE "DESETKE": Gol kojim je Aleksandar Katai doneo 5:0 protiv Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!