POSETA PRED UTAKMICU: Ivica Dačić pozdravio "orlove" pred večeraššnji meč u Moskvi

N. I.

21. 03. 2024. u 16:15

PRVI potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić posetio je danas fudbalsku reprezentaciju Srbije i, tom prilikom, razgovarao sa selektorom Draganom Stojkovićem i predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Draganom Džajićem.

ПОСЕТА ПРЕД УТАКМИЦУ: Ивица Дачић поздравио орлове пред вечерашшњи меч у Москви

Foto D. Milovanović

U prijatnom ambijentu i sportskoj atmosferi, Dačić je u društvu ministra sporta Zorana Gajića, predsednika Fudbalskog saveza Srbije Dragana Džajića, kao i ostalih sportskih zvaničnika i članova stručnog štaba, poručio selektoru da se večeras svim srcem bore za Srbiju, u duhu fer pleja i sportskog nadmetanja.

U srdačnom razgovoru, ministar Dačić je istakao i da reprezentaciji, kao i stručnom štabu, želi mnogo sreće i uspeha na predstojećoj prijateljskoj utakmici sa timom Rusije. kao i na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)