"TAJ NEKI RAT KOJI SE VODI, DA JE NEKO UGROŽEN, NEKO NIJE..." Vladan Milojević o "otrovnim strelicama" pred večiti derbi

Đ. S.

04. 03. 2024. u 14:13

CILj Crvene zvezde na gostovanju TSC (3:1) u Bačkoj Topoli je ostvaren bez većih problema, ali cena "trojke" u derbiju je plaćena "papreno". Vladan Milojević je šest dana uoči "večitog" derbija (subota, 17.00) ostao sa jednim zdravim štoperom u sastavu, Naserom Đigom, dok trka sa vremenom Aleksandra Dragovića i Uroša Spajića, sada počinje.

ТАЈ НЕКИ РАТ КОЈИ СЕ ВОДИ, ДА ЈЕ НЕКО УГРОЖЕН, НЕКО НИЈЕ... Владан Милојевић о отровним стрелицама пред вечити дерби

FOTO: FK Crvena zvezda

U težoj situaciji, prema prvim procenama, nalazi se kapiten Dragović, koji je sredinom prvog poluvremena zbog povrede mišića morao da napusti teren. Pokušao je Austrijanac srpskog porekla da odigra preko granice bola, ali izdržao je samo minut, dva, pre nego što se ponovo srušio na teren i zatražio zamenu.

Kada je u pitanju Spajić, on je ozledio zglob pred kraj meča i hramljući je izašao sa trave "TSC arene", ali čini se da se situacija nekadašnjeg reprezentativca Srbije može posmatrati sa nešto većom dozom optimizma. Ali, ako u obzir uzmemo i da se na pripremama povredio i desni bek Kosta Nedeljković, jasno je da je zdravstveni bilten u poslednjoj liniji crveno-belih daleko od idealne. Naravno, ima Milojević i opciju u vidu Nemanje Milunovića, ali on od povratka trofejnog stručnjaka nije važio za rešenje u srcu Zvezdine odbrane.

- Znali smo da igramo protiv ozbiljnog protivnika, odnosno ekipe koja je dobro vođena, ima sjajne pojedince i igra u fantastičnoj formi o čemu svedoče tri pobede u prethodnim kolima. Postalo je još teže kada su se pojavile ove povrede. Nadam se da nisu većeg stepena - istakao je Milojević.

Proslava i proglašenje najboljih

SORTSKO društvo Crvena zvezda obeležiće u ponedeljak u podne 79. rođendan proslavom u Medija centru stadiona "Rajko Mitić". Kao i svih ovih prethodnih godina za nama, crveno-beli će odabrati najbolje pojedince i klubove u Zvezinoj sportskoj porodici.

Osvrnuo se i Zvezdin šef stručnog štaba na "otrovne strelice" koje stižu iz usta protivničkih trenera na račun penala koji se sude aktuelnom šampionu. I Žarko Lazetić je, poput trenera Novog Pazara Igora Matića, imao kriptične izjave po završetku meča bez ikakve osnove, budući da su oba jedanaesterca bila čista "kao suza".

- Taj neki rat koji se vodi da je neko ugrožen, neko nije, malo sam umoran, nisam hteo ni ovde da pričam o tome. Malo je degutantno, hajde da pričamo o fudbalu - gostopodski je podvukao Milojević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)