TRENER PARTIZANA OVAKAV NIJE BIO OD POČETKA SEZONE: Ovako je Igor Duljaj reagovao posle pobede pred večiti derbi

Novosti online

02. 03. 2024. u 20:31

Partizan i Železničar sastali su se u 23. kolu Superlige Srbije u fudbalu, a ishod ovog susreta prilično je obradovao trenera crno-belih, Igora Duljaja.

ТРЕНЕР ПАРТИЗАНА ОВАКАВ НИЈЕ БИО ОД ПОЧЕТКА СЕЗОНЕ: Овако је Игор Дуљај реаговао после победе пред вечити дерби

Foto: Printskrin/Arena sport

Podsetimo, Partizan je u goleadi nadigrao Železničar iz Pančeva, i to pred "večiti derbi", pa se vratio na prvo mesto na tabeli, koje mu je Crvena zvezda privremeno "zauzela" pobedom nad trećeplasiranim TSC-om.

Govoreći za TV Arena sport, strateg crno-belih je ovako sumirao utiske:

- Prvo, moram da se zahvalim ekipi iz Pančeva i mojim igračima, mislim da su pružili odličnu partiju, posebno u 1. poluvremenu. Publika je imala šta da vidi. Ali, posebno me raduje ova publika (preko 7.000 gledalaca bilo je na tribinama). Došli su i naši košarkaši... Crno-bela familija, to je za mene velika pobeda, to je dokaz da sport mora da spoji ljudi. Sva sreća, na samom meču nije bilo povreda, nije bilo mnogo kartona... Bilo je dosta šansi, lepa utakmica, mislim da je publika imala šta danas da vidi - rekao je vidno zadovoljni Igor Duljaj.

Upitan da li bi najavio derbi, osmehnuo se.

- Ima vremena. Da prvo ovu utakmicu arhiviramo, sutra je odmor, a već od ponedeljka počinjemo da razmišljamo o Crvenoj zvezdi - zaključio je trener Partizana čija ekipa sa bodom prednosti u odnosu na najvećeg rivala iščekuje "večiti derbi" koji se igra u subotu, 9. marta, od 17 časova na našem najvećem stadionu.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!