DOMAĆINI NISU MOGLI DA VERUJU: Zbog ovoga je dosuđen penal za Zvezdu protiv TSC-a (VIDEO)

Novosti online

02. 03. 2024. u 17:05

TSC i Crvena zvezda su se sastali u 23. kolu Superlige Srbije, a penal dosuđen za šampiona izazvao je buru nezadovoljstva u domaćem taboru.

ДОМАЋИНИ НИСУ МОГЛИ ДА ВЕРУЈУ: Због овога је досуђен пенал за Звезду против ТСЦ-а (ВИДЕО)

Screenshot / TV Arena sport

Samo što je proteklo pola sata igre, domaćini, koji su dotad odolevali napadima crveno-belih, napravili su kiks u svom kaznenom prostoru.

To loše dodavanje želeo je da iskoristi Gelor Kanga, kako bi, kad se već domogao lopte, postigao gol za Zvezdu.

Međutim, bivši igrač ekipe s Marakane, Miloš Vulić (koji je posle nastupa za ekipu iz Beograda igrao za Krotone u Seriji A, pa za Peruđu, iz koje je i došao u tim iz Bačke Topole), tada je bio neoprezan.

Krenuo je da oduzme loptu Kangi, uklizao je s leđa i, delovao je na nekoliko sekundi, otklonio je opasnost.

Sudija Milan Ilić je pokazao da se igra nastavi, Gelor Kanga se hvata za glavu i jurio arbitra, pitajući se kako je moguće da ništa nije dosudio, a onda je u VAR sobi pregledana ta situacija.

Odatle je glavni sudija pozvan da i sam, na monitoru, još jednom pogleda šta se desilo, a on utvrdio da je bilo prekršaja fudbalskih pravila dovoljnih za najstrožu kaznu - na snimku se videlo kako Vulić ostvaruje kontakt sa Kangom, a loptu je, slučajno ili ne, pogurao rukom, koja mu je ostala iza leđa.

Evo i kako je to izgledalo:

 

Dok se čekala konačna odluka, nezadovoljstvo u taboru domaćih kulminiralo je kada je trener Žarko Lazatić nešto dobacio arbitru, a ovaj mu pokazao žuti karton.

Prenos derbija kola, između trećeplasiranog TSC-a i drugoplasiranog šampiona, što je Zvezdi poslednji meč pred predstojeći večiti derbi, možete uživo da pratite na portalu "Novosti".

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!