VELIČANSTVEN DOČEK: Zvezda priredila koktel u čast Krasoa

Novosti online

20. 02. 2024. u 15:48

U "Centralnoj loži" stadiona Rajko Mitić organizovan je koktel svečanosti povodom velikog uspeha koji je ostvario fudbaler Crvene zvezde Žan Filip Kraso, time što je osvojio Kup afričkih nacija u dresu Obale Slonovače.

ВЕЛИЧАНСТВЕН ДОЧЕК: Звезда приредила коктел у част Красоа

FOTO: FK Crvena zvezda

Kraso je tako postao prvi fudbaler u istoriji Zvezde koji je sa reprezentacijom osvojio kontinentalno takmičenje. U skladu sa tim, napravljena je svečanost na kojoj je napadaču odato priznanje za veliki uspeh koji je postigao, uz želju da nastavi da pruža sjajne partije i u dresu Zvezde. Događaj su uveličali prvotimci Zvezde, legende kluba, kao i članovi Upravnog odbora.

 

Generalni direktor Zvezdan Terzić je čestitao Krasou na uspehu.

 
- Okupili smo se lepim povodom, a to je da Žan Filip Krasou čestitamo osvajanje Kupa afričkih nacija. Po prvi put je igrač Zvezde uspeo da osvoji kontinentalni kup, ali želimo da čestitamo i našim ostalim fudbalerima koji su učestvovali na turniru, a to su Bukari, Điga i Kangva. Oni su takmičenje ranije završili, kao i In Bom Hvang na Azijskom kupu, iako je Južna Koreja bila najveći favorit za osvajanje. Uspeh Krasoa nije samo uspeh Obale Slonovače, nego i Zvezde. Promovisao je Zvezdu i Srbiju na najvećem afričkom takmičenju. Želim mu da ove trofeje ponovi i sa Zvezdom, i nadam se da će u prolećnom delu sezone pokazati repertoar i talenat koji je nesporan. Ostao je dužan klubu i navijačima, i ne sumnjam da može bolje. Nadam se da ćemo u budućnosti imati još ovoliko uspeha - rekao je Terzić.
 
Šampionu se obratio i šef stručnog štaba Vladan Milojević. 
 
- Čestitam Krasou u ime čitavog stručnog štaba i kao trener sam ponosan na uspeh našeg igrača, ali i na ostale koji su nastupali. Benefit Zvezde je da imamo toliko reprezentativaca. Vidim želju kod Krasoa da nam pomogne i siguran sam da će se prikazati u sasvim drugom svetlu. Čestitam mu od srca i nadam se da ćemo na kraju sezone svi zajedno slaviti trofeje sa Zvezdom - istakao je Milojević. 
 
I kapiten je u ime cele ekipe uputio čestitke Krasou.

- Srećan sam zbog Krasoa i činjenice da imamo velikog šampiona u timu. Čestitam mu u ime celog tima. Drago mi je i što si pobedio Nigeriju i iznervirao Olanjinku. Šalu na stranu, nadam se da ćemo na kraju sezone slaviti duplu krunu - naveo je Dragović. 

 
Za kraj se Kraso kome je čitav ovaj događaj bio pripremljen kao iznenađenje, obratio prisutnima. 

- Hvala svima, zaista nisam očekivao ovo, iznenadili ste me. Neverovatan turnir je iza mene... Postigao sam velike uspehe sa reprezentacijom i bilo je izuzetno emotivno, ali želim sve to i sa Zvezdom. Želim duplu krunu - rekao je Kraso. 

Video bonus ZVEZDA DUPLIRALA PREDNOST: Kanga pogodio sa 11 metara

 

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)