TRENER ZVEZDE TRLJA RUKE: Stiglo jedno od dva pojačanja koja čeka Vladan Milojević

Novosti online

13. 02. 2024. u 15:47

Crvena zvezda i šestoplasirani Voždovac sastali su se u 20. kolu Superlige Srbije, a trener branioca trona, povratnik na njegovu klupu, Vladan Milojević, posle te utakmice istakao je da jedva čeka da kompletira ekipu koju predvodi. I, deo te želje danas mu se ispunio.

ТРЕНЕР ЗВЕЗДЕ ТРЉА РУКЕ: Стигло једно од два појачања која чека Владан Милојевић

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, nakon vrlo zanimljive utakmice Crvena zvezda - Voždovac, Vladan Milojević je stao pred kameru TV Arena sport i, pored ostalog, rekao ovo kada je upitan šta misli o teškom nizu - jer slede mečevi sa Novim Pazarom, TSC-om, Čukaričkim, pa "večiti derbi s Partizanom:.

 

- Početak je sezone, još ekipe nisu uhvatile takmičarski ritam. Imamo problema sa pojedinim igračima. Ali, dobro, to je sastavni deo. Ja nisam neko ko kuka. Ja sam neko ko voli da veruje i želim da veruje, a mnogo toga može (da se ostvari) predanim radom. A sigurno da ono što bi trebalo da bude, to je da iz utakmice u utakmicu budemo što bolji. Očekujem i dolazak dva kvalitetna igrača, to su Kraso i Hvang, pa da se konačno kompletiramo - rekao je Milojević.

I, od danas, on na raspolaganju ima In Bom Hvanga.

Reprezentativac Južne Koreje je doputovao sa AFC Azijskog kupa, odnosno šampionata najmnogoljudnijeg kontinenta, gde je sa nacionalnom selekcije stigao do polufinala, u kome je Jordan bio bolji (rezultat je bio 2:0, a Jordanci su potom u finalu izgubili od Katara sa 1:3).

Nepunih sedam dana imao je Hvang za predah od zimskih obaveza u državnom timu, pa se od ovog utorka ponovo stavio na raspolaganju crveno-belima, u čijim redovima je pružio prilično zapažene partije otkako je letos na Marakanu stigao iz Olimpijakosa.

BONUS VIDEO: "Delije" imale poruku za Rusiju na meču Crvena zvezda - Voždovac

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)