POBEDI BRAGU I RADUJ SE: Omladinci Partizana sutra izlaze na megdan za istoriju

Novosti online

06. 02. 2024. u 14:29

DAN za sećanje, istoriju, možda i veliku radost fudbalskih omladinaca Partizana. Oni će se sutra u 15 časova na stadionu u Humskoj 1 sastati sa vršnjacima iz portugalske Brage u meču baraža za osminu finala UEFA lige mladih. Pravila su jasna: nema revanša, igra se samo ovaj jedan meč, a u Partizanu su odlučili da otvore zapadnu tribinu i da navijači na nju uđu besplatno.

ПОБЕДИ БРАГУ И РАДУЈ СЕ: Омладинци Партизана сутра излазе на мегдан за историју

Foto: Printskrin Youtube/ FK Partizan Beograd

- Ekipa Brage tokom ove sezone nije izlazila uopšte iz takmičarskog ritma, zato što se sezona kod njih ne prekida. Ono što je drugačije u odnosu na nas je to što imaju dva takmičenja, pa kombinuju tim. Imaju sastav od preko 40 igrača. Voleo bih da dođe što više navijača, ljudi koji vole Partizan, da nas podrže i da nam pomognu da prođemo dalje - kaže trener omladinske selekcije FK Partizan - Nenad Stojaković.

Jedna od uzdanica crno-belih Dimitrije Janković takođe apeluje na sve pristalice Partizana da podrže njegov tim.

- Pozvao bih navijače da dođu u što većem broju, da nas podrže, da nam daju vetar u leđa da dobijemo tu utakmicu i plasiramo se u osminu finala. Ovo je veliki dan za sve nas- kaže Janković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije