ZVEZDA PRED VELIKIM TRANSFEROM! Šampion Srbije kupuje još jednog reprezentativca Južne Koreje

Novosti online

01. 02. 2024. u 11:23

Uprava Crvene zvezde nastavlja sa konkretnim potezima u zimskom prelaznom roku. Tako je šampion Srbije sada pred dovođenjem još jednog reprezentativca Južne Koreje, posle Inbeom Hvanga, na dobrom putu da zaduži crveno-beli dres je defanzivac Jung Vua Seol!

ЗВЕЗДА ПРЕД ВЕЛИКИМ ТРАНСФЕРОМ! Шампион Србије купује још једног репрезентативца Јужне Кореје

FOTO: FK Crvena zvezda

Glavna spona u realizaciji transfera biće njegov saigrač iz reprezentacije Inbeom Hvang, najskuplje pojačanje u istoriji ovdašnjeg fudbala, preko kojeg su na Marakani uspeli da "slome" 25-godišnjeg beka koji može da odgovori i na levoj i na desnoj poziciji. Potvrda informacije stigla je upravo iz Koreje.

Ulsan Hjundai je priznao da je od Crvene zvezde dobio ponudu za Jung Vua Seola, ali je demantovao da su pregovori u završnoj fazi, pošto još traju.

Tehnički direktor Crvene zvezde Marko Marin već je otputovao u Katar, gde se održava Kup Azije, a na kojem se selekcija Južne Koreje plasirala u četvrtfinale.

Rival Korejaca u četvrtfinalu ovog takmičenja je Australija, pa će i nekadašnji reprezentativac Nemačke prisustvovati toj utakmici.

Tom prilikom, Zvezdin čelnik obaviće novu rundu pregovora sa igračem i predstavnicima kluba, a procena je da bi transfer mogao da se realizuje za 1,4 miliona evra.

Seol je odigrao sve četiri utakmice za Koreju na Kupu Azije u Kataru - protiv Bahreina i Jordana po 90 minuta, protiv Malezije je izašao u 74. minutu, da bi protiv Saudijske Arabije bio jedan od junaka u preokretu. Tada je upisao asistenciju u devetom minutu sudijske nadoknade i produžio "život" Koreji, koja je preko penala došla do četvrtfinala.

Crvena zvezda na bekovskim pozicijama trenutno raspolaže sa iskusnim Milanom Rodićem i mlađanim Viktorom Radivojevićem.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!