"KOJI JE DANAS DECEMBAR? 21." Zvezdan Terzić grmi: Zvezdan Terzić je jedan od najuspešnijih funkcionera u istoriji Zvezde, osvojićemo titulu

Novosti online

21. 12. 2023. u 13:56

Generali direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić rekao danas da ekipa nije ispunila ciljeve uoči početka sezone i da je saradnja sa trenerom Barakom Baharom zbog toga prekinuta, kao i da će gotovo sigurno novi trener biti Vladan Milojević.

КОЈИ ЈЕ ДАНАС ДЕЦЕМБАР? 21. Звездан Терзић грми: Звездан Терзић је један од најуспешнијих функционера у историји Звезде, освојићемо титулу

FOTO: FK Crvena zvezda

Terzić je pričao i o svom boravku među crveno-belima i šta je sve osvojio. 

"Niko ne može da mi oduzme sedam šampionskih titula. Niko ne može da mi oduzme da sam preuzeo klub pred raspadom. Zvezdan Terzić je jedan od najuspešnijih funkcionera u istoriji Crvene zvezde. Voleo bih da dođe neko bolji od mene. Neko ko će praviti bolje rezultate. Zvezda je demokratski klub gde svako može da glasa i da bude biran. Još nisam video da se neko prijavio. Svi pametni ljudi su svesni koliko je teško voditi Crvenu zvezdu. Kad god neko pomisli da može bolje, ja sam srećan da se pomerimo. Nek napravi bolje. A mi ćemo osvojiti šampionsku titulu i ove sezone, moju osmu za deset godina", rekao je Terzić.

Obećao je Zvezdan bolje dane za navijače šampiona Srbije.

"Koji je danas decembar? 21. decembar. Ovo je samo prolazno vreme. Videćemo na kraju sezone da li sam bio u pravu da smo daleko odmakli svima u Srbiji. I tog Jovana Mijatovića nisu donele rode. Nas Omladinska škola košta četiri miliona godišnje. Imamo zadovoljstvo što se nije pojavio samo jedan Jovan Mijatović nego i Nedeljković, Lučić, Maksimović... Dali četiri miliona za Šerifa? Pa nas je i Mijatović koštao četiri miliona. I ne žalimo što smo platili to", kaže Zvezdan Terzić.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!