OVO JE HIT! Pogledajte reakcije Duljaja i Bahara tokom večitog derbija (VIDEO)

Novosti online

21. 12. 2023. u 09:15

FUDBALERI Partizana pobedili su sinoć na svom terenu ekipu Crvene zvezde sa 2:1, u utakmici odloženog devetog kola Superlige Srbije.

ОВО ЈЕ ХИТ! Погледајте реакције Дуљаја и Бахара током вечитог дербија (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli su upisali 15. pobedu od početka sezone i sa 47 bodova i kao prvi na tabeli završiće jesenji deo šampionata. Zvezda je druga sa bodom manje.

Partizan je u 171. "večitom" derbiju poveo golovima Bibrasa Natha u 41. minutu sa penala i pogotkom Mateusa Saldanje u 66. minutu, a konačan rezultat postavio je Šerif Endiaje u 71. minutu.

A kamera koja je pratila dvojicu trenera tokom utakmice otkrila je koliko je Igor Duljaj više želeo pobedu od Baraka Bahara.

Dva minuta snimka u kojima se prepliću naizmenične reakcije dvojice trenera govore apsolutno sve. Dok je Duljaj "dao srce" za trijumf i pretrčao više od nekih igrača na terenu, Bahar je bez emocija pratio kako njegov tim ide ka porazu.

Posebno je zanimljiva reakcija Igora Duljaja kod golova - kako prvog koji je postigao Bibars Natho iz penala, tako i drugog koji je dao Mateuš Saldanja.

Na kraju Bahar je završio svoju misiju na Marakani, a Duljaj ide na odmor punog srca, ali i sa velikom obavezom da i na proleće Partizan bude konkurentan Zvezdi.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)