PREKIPELO NA MARAKANI! Barak Bahar više nije trener Crvene zvezde

Novosti online

20. 12. 2023. u 20:46

PARTIZAN ne samo da je pobedio Crvenu zvezdu u 171. večitom derbiju, već je "pogurao" i ranije najavljivanu smenu trenera aktulenog šampiona.

ПРЕКИПЕЛО НА МАРАКАНИ! Барак Бахар више није тренер Црвене звезде

FOTO: M. Vukadinović

Barak Bahar, naime, više nije šef stručnog štaba Crvene zvezde, javlja "Blic".

Uprava crveno-belih nije želela da više čeka, da se "strasti smire" posle burne utakmice u Humskoj, već je odlučila da se "zahvali" izraelskom stručnjaku.

Iako je na raspolaganju imao najskuplji tim u istoriji Zvezde, Bahar ne samo da nije uspeo da osvoji jesenju titulu (Partizanu su te počasti pripale pobedom u 171. prvenstvenom derbiju), već ni u Ligi šampiona, u koji se ekipa s Marakane automatski, bez kvalifikacija plasirala, nije uspeo da izbori treće mesto u grupi, time i izbori evropsko proleće.

Sa igrom koja je često bila ispod svih očekivanja "delija", sa taktikom koja je najavljivala mnogo kada se pobeđivala Fiorentina sa 5:0 na pripremama, Barak Bahar je došao do toga da je većina zvezdaša jedva dočekala ovaj rastanak.

Sledi pauza u prvenstvu, a imajući u vidu zimski prelazni rok, pa i dovođenje novog stratega, biće i te kako zanimljivo na Marakani.

BONUS VIDEO: NAVIJAČI ZVEZDE PODIGLI ŠALOVE: Još jedna koreografija na "Marakani"

Uskoro opširnije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!