"PARTIZAN IMA POMOĆ SUDIJA": Ozbiljne optužbe fudbalera Zvezde pred večiti derbi

Novosti online

19. 12. 2023. u 09:50

FUDBALERI Partizana i Crvene zvezde će u sredu od 18 časova u Humskoj po prvi put ove sezone ukrstiti koplja, a svoja očekivanja uoči 171. večitog derbija izneo je vezista šampiona Srbije Marko Stamenić.

ПАРТИЗАН ИМА ПОМОЋ СУДИЈА: Озбиљне оптужбе фудбалера Звезде пред вечити дерби

M. Vukadinović

- Partizan ima kvalitetan tim, prilično je napredovao u odnosu na prošlu sezonu. Međutim, naš večiti rival ima priličnu pomoć sudija ove jeseni. Nadam se da će arbitraža na derbiju biti onakva kakva treba da bude i da ćemo na terenu videti ko je bolji - kazao je reprezentativac Novog Zelanda za "Sportski žurnal" i nastavio:

- Ceo svet zna da je u pitanju jedno od najvećih rivalstava i da je ta utakmica poseban spektakl. Iz priče sa ocem, navijačima i ljudima u klubu, jasno mi je da je taj meč daleko važniji od bilo kog drugog u sezoni. Već dugo se psihološki pripremamo, svako na svoj način, jedva čekam početak - dodao je Stamenić i rekao da nema velikog plana, zna se šta je cilj svima: "Nema mnogo pametovanja, svi u klubu imamo iste želje i isti plan: idemo na stadion Partizana da pobedimo".

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) donela je inače odluku da Nenad Minaković bude glavni arbitar 171. večitog derbija, što će mu biti prvi put da vodi najveći meč srpskog fudbala.

Podsetimo, Partizan je ove sezone imao konstantno prednost u odnosu na Zvezdu, ali je izgubio zbog loših rezultata u poslednjih mesec dana i trenutno su crveno-beli prvi sa dva boda više. 

BONUS VIDEO: NAVIJAČI ZVEZDE PODIGLI ŠALOVE: Još jedna koreografija na "Marakani"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu