''IDEMO NA POBEDU PROTIV FERENCVAROŠA'' Vezni fudbaler Čukaričkog najavljuje prvi trijumf u Ligi konferencije

Novosti online

29. 11. 2023. u 17:11

Vezni fudbaler Čukaričkog Nikola Stanković izjavio je danas da veruje da njegov tim može da ostvari pobedu protiv Ferencvaroša u petom kolu grupe F Lige konferencija.

ИДЕМО НА ПОБЕДУ ПРОТИВ ФЕРЕНЦВАРОША Везни фудбалер Чукаричког најављује први тријумф у Лиги конференције

Foto: EPA-EFE/Tibor Illyes

Čukarički je zabeležio sva četiri poraza u dosadašnjem delu Lige konferencija. Klub sa Banovog brda će sutra u Leskovcu u petom kolu LK dočekati Ferencvaroš.

- Za nas u Čukaričkom je sve ovo novo. Možda rezultati nisu onakvi kakve mi i javnost želimo, ali mi zaista dajemo sve od sebe. Da li je to dovoljno? Bodovno nije, nemamo rezultat koji želimo, ali verujemo da možemo bolje. U nekoliko mečeva u Evropi smo bili dobar, jak, kompetitivan rival. Imali smo i naše šanse, nismo ih iskoristili, ali nije promašio samo onaj ko nikad nije šutnuo. Želimo da probamo, da ovoga puta koristimo šanse, nadam se da će ovoga puta biti dovoljno za bodove u Evropi. Izaći ćemo na teren sa mnogo želje, snage i volje da osvojimo bodove, fudbal se zbog toga i igra. A da je lako, verujte da nije, posebno protiv ovako teških rivala - rekao je Stanković za zvanični sajt kluba.

Nikola Stanković je posebno istakao trenera Ferencvaroša Dejana Stankovića.

- Dejan Stanković je važna figura u mom životu, on me je prebacio u prvi tim Crvene zvezde. Legenda je srpskog fudbala i neko ko je pun strasti i želje za pobedom. Isto to mogu da kažem i za Aleksandra Pešića. Oni kao stariji su sjajno prihvatili nas mlađe, nikad nisu 'dali na nas'. I za to im skidam kapu. Rade veoma dobro i u Ferencvarošu, videli smo kako su nas pobedili u Budimpešti, preokretom posle našeg vođstva. U seriji su lošijih rezultata, a nadamo se da se to neće promeniti u Leskovcu. Mi idemo na pobedu, u Budimpešti nam je nedostajalo malo koncentracije u bitnom delu meča, sada želimo da to ispravimo i da upišemo bodove - rekao je Nikola Stanković.

Utakmica između Čukaričkog i Ferencvaroša biće odigrana sutra u Leskovcu od 21 čas.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)