DEBAKL PARTIZANA U HUMSKOJ: TSC razbio crno-bele, naneo im prvi poraz u prvenstvu (VIDEO)

Č. V.

25. 11. 2023. u 20:22

FUDBALERI TSC-a razbili su Partizan sa 4:0 u Humskoj i naneli im prvi poraz u Superligi Srbije.

ДЕБАКЛ ПАРТИЗАНА У ХУМСКОЈ: ТСЦ разбио црно-беле, нанео им први пораз у првенству (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Serija crno-belih od 13 vezanih prvenstvenih trijumfa okončala se ovog 25. novembra. Izabranici Igora Duljaja su u prvom kolu šampionata remizirali u Bačkoj Topoli protiv današnjeg rivala (3:3) i od tada su znali samo za pobede.

Došao je tim koji sa klupe predvodi Žarko Lazetić spreman da pomri konce lideru Superlige i to je uspeo. Gosti su meč počeli neverovatno i posle 11 minuta imali su prednost od 2:0. Najpre je u 3. minutu Aleksandar Filipović direktno iz kornera matirao Aleksandra Jovanovića. Potom je isti igrač izveo korner, Uroš Milovanović je glavom prebacio loptu koju je u iza leđa golmana domaćeg tima poslao Nemanja Stojić.

Nije se TSC tu zaustavio već je nastavio sa dobrom i hrabrom igrom. Gostima se to isplatilo, pa je u 33. minutu Milan Radin glavom zatresao mrežu bivšeg kluba. Opet je Ćirković poslao dobar centaršut iz kornera iz koga je domaćin primio gol.

Očekivala se reakcija Partizana, ali umesto toga drugi deo meča je počeo još jednim golom u mreži domaćeg tima. Uroš Milovanović je natrčao na odbijenu loptu i smestio je u praznu mrežu.

Imali su i crno-beli nekoliko dobrih napada, no nisu uspeli da matiraju Veljka Ilića. Ipak, to se ove subote uveče u Humskoj nije desilo.

Topolčani su do kraja utakmici postigli još dva pogotka, ali su oba opravdano poništena zbog ofsajda.

Partizan je i dalje lider na tabeli sa 40 bodova, TSC je treći sa 29. Crno-beli u narednom kolu dočekuju Vojvodinu, dok ekipa iz Bačke Topole igra kod kuće protiv niškog Radničkog.

Partizan - TSC 0:4 (0:3)

Stadion: "Partizana". Gledalaca: oko 5.000. Sudija: Pavle Ilić. Strelci: Ćirković 3, Stojić 11, Radin 33, Milovanović 50 (TSC).

Partizan (4-2-3-1): Jovanović – Filipović (od 46. Stojković), Ilić, Marković, Antić – Kanute (od 46. Menig), Belić – Kalulu (od 76. Baždar), Natho, Zahid – Nikolić.

TSC (3-5-2): Ilić – Krstić, Stojić, Ćalušić – Cvetković, Radin, Milosavljević (od 76. Pantović), Đakovac, Petrović – Ćirković (od 86. Šoš), Milovanović.

 

Drugo poluvreme: Partizan - TSC 0:4

90' - Kraj utakmice u Humskoj!

88' - U strelce se upisao i rezervista Miloš Pantović. Sevnula je još jedna kontra. Šoš je poslao oštru loptu ka bivšem igraču Voždovca koji se upisao u strelce. Gol je ipak poništen zbog ofsajda.

85' - Postigli su gosti i peti gol, ipak on je poništen zbog ofsajda u kom se našao Miloš Pantović, pa do promene rezultata ipak nije došlo.

75' - Pokušava Partizan da postigne gol, ali izabranicima Igora Duljaja to za sada ne uspeva.

65'- Antić je pokušao gotovo identično, sada je Ilić bio dobro postavljen i odbio je loptu u korner.

63' - Ćirković se poigrava sa crno-belima. Probio je iskosa sa leve strane, šutirao je levom nogom, no golman domaćeg tima je uspeo da interveniše.

59' - Nova opasna kontra gostiju. Ipak, Ćirković nije hteo da bude sebičan, želeo je da proigra saigrača, ali je to Jovanović dobro pratio i došao do lopte.

52' - Već u sledećem napadu je gost mogao i do petog pogotka, ali je zamalo neprecizan bio Ifet Đakovac.

DUEL Ifet Đakovac i Bibars Natho/FOTO: M. Vukadinović

50' - Partizan je razbijen na svom terenu. TSC je postigao i četvrti gol na utakmici! Uroš Milovanović je sada bio strelac. Sjajna kontra Topolčana, Jovanović je odbranio pokušaj Đakovca, ali je Milovanović odbitak spakovao u mrežu za velikih 0:4.

47' - Počelo je drugo poluvreme u Humskoj!

Prvo poluvreme: Partizan - TSC 0:3

45' - Završeno je neverovatno prvo poluvreme u Humskoj! Partizan je mimo svih očekivanja primio tri gola u prvom poluvremenu i to svaki na gotovo isti način.

33' - Šok za šokom u Humskoj. Partizan je primio i treći gol i opet iz kornera. Opet je Ćirković centrirao, a na drugoj stativi je sam ostao Radin i nije mu bilo teško da postigne gol.

26' - Pokušavaju crno-beli da se vrate u igru, ali gosti veoma dobro stoje na terenu i ne dozvoljavaju izabranicima Igora Duljaja da ih ugorze za sada.

12' - TSC je duplirao prednost. Opet je korner bio koban po domaće. Ćirković je udarac iz ugla, sam na pet metara je ostao Stojić i nije mu bilo teško da postigne gol.

3' - Neverovatan gol na stadionu Partizana. Ćirković je postigao gol direktno iz kornera. Jovanović nije dobro reagovao i gosti su došli do ranog vođstva.

1' - Počela je utakmica u Humskoj! Odmah je TSC imao opasnu kontru, ali je Jovanović reagovao ispred Milosavljevića.

Uoči meča:

Crno-beli će pokušati da nastave seriju pobeda, koja trenutno glasi 13 trijumfa. Tim Igora Duljaja jedino nije slavio upravo protiv ovog rivala u Bačkoj Topoli na startu sezone kada je bilo 3:3.

Od tada je domaćin pobedio u svim utakmicama i sigurno da želi i ove subote da pokaže da je s pravom na prvoj poziciji na tabeli.

Partizan na ovom meču ne može da računa na najboljeg strelca prvenstva Mateusa Saldanju koji zbog kartona propušta utakmicu, dok je na drugoj strani Žarko Lazetić lišen pomoći Saše Jovanovića.

Sastavi timova:

PARTIZAN (4-2-3-1): Jovanović – Filipović, Ilić, Marković, Antić – Kanute, Belić – Kalulu, Natho, Zahid – Nikolić.

TSC (3-5-2): Ilić – Krstić, Stojić, Ćalušić – Cvetković, Radin, Milosavljević, Đakovac, Petrović – Ćirković, Milovanović.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)