"RADE BOGDANOVIĆ JE BEZOBRAZAN I LOŠ ČOVEK": Bivši fudbaler Zvezde žestoko udario na "miljenika" cele Srbije

Novosti online

18. 10. 2023. u 14:00

Otišao je Aleksandar Pešić iz Crvene zvezde, ali i dalje prati dešavanja u srpskom fudbalu.

РАДЕ БОГДАНОВИЋ ЈЕ БЕЗОБРАЗАН И ЛОШ ЧОВЕК: Бивши фудбалер Звезде жестоко ударио на миљеника целе Србије

Foto: Z. Jovanović, Jutjub printskrin/posco arena

Iskusni napadač je tokom gostovanja u Informer podkastu, kod novinarke Jovane Radivojević, pričao o mnogim temama, ali i žestoko napao Radeta Bogdanovića. 

Bivši fudbaler, koji je poslednjih godina čest gost u studiju kao stručni konsultant i koga ljudi u Srbiji obožavaju da gledaju i slušaju, našao se na meti kritika Aleksandra Pešića.

Napadač Ferencvaroša je bio veoma oštar kada je komentarisao bivšeg reprezentativca koji je u karijeri igrao za Želju, Atletiko Madrid i najveći deo karijere proveo u Južnoj Koreji.

FOTO: FK Crvena zvezda

 

- Po meni loš je čovek, bezobrazan i osetio je šta prolazi u javnosti. Kad ga sretnem, to ću mu reći u lice. On ima karijeru iza sebe, ali osetio je šta naš narod voli. On izađe i kaže za Avramovića košarkaša da celo leto trenira, a fudbaleri su sa njihovim starletama po Mikonosu. Ko si ti da pričaš o svemu tome, da si toliko pametan, pa neko bi te pozvao da radiš. Što te neko ne zove da budeš trener, zašto nisi selektor", rekao je Pešić i dodao: "Ne možeš ti da izađeš na RTS i da ponižavaš ljude. Daje izjave da bi kupio poene, ako ga nisu zvali ovde, što ga nisu zvali u Južnoj Koreji. Ne možeš ti da izađeš i za nekog kažeš da je drvo."

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)