"NAJBOLJE DA ME ONI SAPLETU": Piksi i njegovih 15 minuta u 58. godini

Novosti online

18. 10. 2023. u 11:20

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je sinoć da je "veoma, veoma ponosan" na svoje igrače i da je presrećan zbog "važne pobede".

НАЈБОЉЕ ДА МЕ ОНИ САПЛЕТУ: Пикси и његових 15 минута у 58. години

FOTO: FSS

- Veoma, veoma sam ponosan na svoje igrače. Presrećan sam zbog ove važne pobede u predivnom ambijentu - izjavio je Stojković za televiziju RTS odmah posle meča.

A posebno je selektor bio raspoložen na konferenciji za medije, gde je pričao o ugovoru sa FSS, ali i drugim stvarima vezanim za nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. 

- Matematički za Crnu Goru još nije gotovo... Pa, za nas jeste! Najbolje da me Bugari sapletu, pa neće moći tako - rekao je Stojković.

Piksi je bio upitan da li bi mogao da igra u svojoj 58. godini.

- Mogao bih jedno 15 minuta. Veruj mi da mnogima ne bi bilo dobro. Ali samo 15 minuta - rekao je selektor i dodao:

- Država ulaže u fudbal, dobro je. Od Loznice, preko Zaječara, do Leskovca. Dešavaju se lepe stvari. Vraćam se nekako u svoj rodni kraj, raduje me što ću biti u Leskovcu, u predivnom ambijentu. Mislim da će publika uživati, a na nama je da se odužimo pobedom - poručio je Piksi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)