ODBRANIO TRON: Ponovo veliko priznanje za srpskog trenera Vladimira Ivića

N. I.

15. 10. 2023. u 16:14

FUDBALERI Krasnodara su najveće iznenađenje dosadašnjeg toka Premijer lige Rusije, a srpski stučnjak Vladimir Ivić je potvrdio klasu. Osim što je i u Izraelu držao fudbalske lekcije kolegama kao što su bili Barak Bahar i ostali, pa je u ovoj zemlji bio trener godine, ili u engleskom Čempionšipu trener meseca, srpski stručnjak je u centru pažnje i u najvećoj zemlji na svetu.

ОДБРАНИО ТРОН: Поново велико признање за српског тренера Владимира Ивића

Premijer liga Rusije

Ivić je drugi mesec uzastopno najbolji trener Premijer lige. Njegova ekipa je posle 11 kola lider na tabeli, jedini su tim u prvenstvu Rusije bez poraza u dosadašnjem toku prvenstva, primili su najmanje golova (samo pet) i sve su to bile preporuke za našeg trenera da opet bude ovenčan vrednim priznanjem. U pitanju je trofej koji se dodeljuje za učinak u prethodnom mesecu, a Ivić je to uradio dvaput, u avgustu i septembru.

Priznanje je utoliko veće što o njemu odlučuje žiri sastvljen od bivših vrhunskih fudbalskih asova. Kada su rezultati glasanja objavljeni, ispostavilo se da su za Vladimira Ivića glasali Andrej Aršavin, Andrej Tihonov i Oleg Kornauhov, dok je Igor Osinjkin (Krila Sovjetov) dobio poverenje Nikite Baženova i Aleksandra Grigorjana.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić