SRBIN PRED TRANSFEROM KARIJERE: Veljko Paunović seda na klupu španskog prvoligaša

Novosti online

05. 10. 2023. u 12:59

Srpski trener Veljko Paunović na pragu je preuzimanja španske Almerije, javlja Fabricio Romano.

СРБИН ПРЕД ТРАНСФЕРОМ КАРИЈЕРЕ: Вељко Пауновић седа на клупу шпанског прволигаша

FOTO: Twitter/@ReadingFC

Tražio se Veljko Paunović tokom svih ovih godina od napuštanja naše omladinske reprezentacije sa kojom je postao svetski šampion i konačno se pronašao. Ni manje ni više u Meksiku, gde je vrlo brzo postao jedna od omiljenih persona u Gvadalahari predvodeći tamošnji Čivas.

U poslednje vreme forma nije zadovoljavajuća i za pobedu u takmičarskoj utakmici ne znaju još od avgusta, pa možda prilika za osveženje za sve stiže u pravom momentu.

Naime, Almerija je zapela da dovede Paunovića i spremni su da plate otkupnu klauzulu budući da je on pod ugovorom sa Gvadalaharom. 

Bio bi to povratak Veljka Paunovića na "Stadion Mediteranskih igara", odnosno "Pauer Hors", kako mu je sponzorsko ime, budući da je za Almeriju nastupao 2008. godine pre nego što se preselio u Partizan.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)