PODRŠKA "ORLOVIMA": Poziv najmlađim navijačima na meč sa Crnom Gorom

Novosti online

25. 09. 2023. u 19:00

FUDBALSKI savez Srbije poziva sve škole fudbala i fudbalske klubove koji rade sa decom uzrasta od 6 do 12 godina širom Srbije da organizovano dođu na utakmicu kvalfiikacija za UEFA Evropsko prvenstvo koju Orlovi igraju protiv Crne Gore, na stadionu „Rajko Mitić“, u utorak, 17. oktobra, sa početkom u 20.45.

ПОДРШКА ОРЛОВИМА:  Позив најмлађим навијачима на меч са Црном Гором

FOTO: FSS

Sve što je potrebno jeste da se predstavnik fudbalskog kluba ili škole fudbala javi na e-mail adresu velibor.djuric@fss.rs, do nedelje 15. oktobra do 15,00.

Podaci koji su neophodni za dobijanje besplatnih karata:

– Ime i prezime punoletne odgovorne osobe ispred grupe dece ne veće od 15 članova (za veće grupe obavezno je prijaviti dva ili više odgovornih punoletnih lica srazmerno broju prijavljene dece)

– Matični broj odgovornog punoletnog lica

– Kontakt telefon

Ulaznice se mogu preuzeti na dan utakmice, 17.10. ispred ulaza na južnu tribinu na kojoj će deca uz pomoć volontera Fudbalskog saveza Srbije biti smeštena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja