OVO JE SRBIJA SA NESTRPLJENJEM ČEKALA: Evo ko sudi večiti derbi između Partizana i Zvezde

Novosti online

25. 09. 2023. u 11:14

Srđan Jovanović će biti glavni sudija 171. "večitog derbija" u kom će Partizan u sredu od 19 časova ugostiti Crvenu zvezdu, saopštila je danas sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije.

ОВО ЈЕ СРБИЈА СА НЕСТРПЉЕЊЕМ ЧЕКАЛА: Ево ко суди вечити дерби између Партизана и Звезде

FOTO: M. Vukadinović

Kako je saopšteno, Jovanovićevi pomoćnici će biti Uroš Stojković i Milan Mihajlović, dok će u VAR sobi biti Aleksandar Živković kao glavni i Nemanja Petrović kao asistent.

Jovanović je prethodnog vikenda sudio meč Spartak - Voždovac, a ove sezone je za sad sudio samo jedan evropski meč, duel između austrijskog Šturma i holandskog PSV Ajndhovena u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Najbolji srpski sudija je već bio glavni arbitar na nekoliko derbi mečeva, a poslednji put u 167. međusobnom duelu kad su Crvena zvezda i Partizan 16. aprila 2022. godine na stadionu "Rajko Mitić" odigrali bez golova.

FOTO: M. Vukadinović

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)