LIVERPUL HOĆE FUDBALERA REALA: Klop pronašao zamenu za Salaha

Novosti online

21. 09. 2023. u 12:47

Menadžer Liverpula Jirgen Klop želi da u zimskom prelaznom roku angažuje fudbalera Reala i brazilskog reprezentativca Rodriga, prenose britanski mediji.

ЛИВЕРПУЛ ХОЋЕ ФУДБАЛЕРА РЕАЛА: Клоп пронашао замену за Салаха

FOTO: Tanjug/AP

Rodrigo (22) je u Real stigao 2019. godine iz Santosa, a ima ugovor sa madridskim klubom do juna 2025. godine. Britanski mediji navode da obeštećenje za brazilskog fudbalera iznosi oko 100 miliona evra.

Rodrigo bi u Liverpulu trebalo da bude zamena za Mohameda Salaha, koji bi mogao već u januaru naredne godine da napusti engleski klub i da nastavi karijeru u Saudijskoj Arabiji. Liverpul je u letnjem prelaznom roku odbio ponudu Al Itihada od 250 miliona evra za Salaha, ali bi u januaru mogao da dozvoli egipatskom fudbaleru da pređe u klub iz Saudijske Arabije.

Klop smatra da bi Rodrigo bio idealna zamena za Salaha. Brazilac je za Real odigrao 171 meč i postigao je 38 golova, dok je za selekciju Brazila nastupio na 16 utakmica i četiri puta se upisao u listu strelaca.

BONUS VIDEO: "ČUKA DA BUDE KAO KOPAONIK!" Saša Đani Ćurčić za "Novosti" o Mančester siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!