DELIJE LAŽNO OPTUŽENE: Ovo je prava istina sramnog ponašanja u Mančesteru

Novosti online

21. 09. 2023. u 09:00

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Mančester sitija na startu Lige šampiona rezultatom 3:1.

ДЕЛИЈЕ ЛАЖНО ОПТУЖЕНЕ: Ово је права истина срамног понашања у Манчестеру

FOTO: Tanjug/AP

Vodila je Zvezda na poluvremenu golom Bukarija, ali su dvostruki strelac Alvarez i Rodri, koji je pogodio jednom, doneli pobedu aktuelnom šampionu Evrope.

Pred početak ovog meča održan je i minut ćutanja u znak sećanja na žrtve katastrofalnog zemljotresa koji je pogodio severni deo Afrike. Veći deo minuta ćutanja protekao je mirno, ali se u samoj završnici čulo komešanje sa tribina, te su strani mediji brže-bolje napali navijače Zvezde da su upravo oni krivi za ovaj sraman događaj. Ipak, istina je malo drugačija, a sada je isplivala na površinu.

Tokom minuta ćutanja jedan od navijača Mančester sitija provocirao je delije rečima "Are you scared?" (Jeste li uplašeni). Nedugo posle toga stigao je odgovor sa tribine na kojoj su se nalazili srpski navijači i neko je glasno opsovao pomenutog provokatora, te je tada krenulo komešanje, a minut ćutanja se pretvorio u aplauz.

Dakle, za ovaj sraman događaj kriv je jedan od navijača Mančester sitija, a ne delije, te bi strani mediji sada mogli da pokažu i pravi snimak sa tribina "Etihada".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!