"NAVIJAM ZA SRBIJU"! Selektor Hrvatske šokirao izjavom: Piksi je bio fudbalski bog

Novosti online

15. 09. 2023. u 10:28

Zlatko Dalić, selektor Hrvatske, koja je s njim na čelu godinama u samom vrhu svetskog fudbala, što potvrđuje srebro iz Rusije i bronza iz Katara, poručio je na sportskom simpozijumu „Simposar“, održanom u Sarajevu, da gaji simpatije prema Srbiji.

НАВИЈАМ ЗА СРБИЈУ! Селектор Хрватске шокирао изјавом: Пикси је био фудбалски бог

FOTO: Tanjug/AP

Iako su Hrvati po rezultatima daleko ispred "orlova", Dalić je poručio da Srbija ima podjednako dobru grupu fudbalera, ali da joj uvek nešto fali. Otkrio je i da navija za Piksijevu četu u duelima sa reprezentacijama s drugih kontinenata.

- Srbija ima skoro podjednaku ekipu kao i mi, ali joj nešto fali. Mi smo se dobro posložili na svim nivoima i tada su počeli da dolaze rezultati. Normalno je da navijam za reprezentacije iz regiona, da navijam za Srbiju protiv Nigerije. Pa za koga bi trebalo da navijam? - izjavio je Dalić, čije reči su preneli hrvatski i srpski mediji.

Vratio se u prošlost Dalić kada je jednom njegova izjava da će navijati pre za Škotsku nego za Srbiju pogrešno protumačena. Te je odlučio da objasni o čemu se tačno radilo.

- Nikada nisam loše pričao o Srbiji. Rekao sam jednom prilikom da ih ne želim u grupi. Normalno je da želim Škotsku koju ćemo pobediti, a ne Srbiju koja je jaka, u utakmici koja donosi naboj i sve što ide uz to. Nisam time potcenio Srbiju. Imaju potencijala, dobre igrače, ali im fali još nešto - dodao je Zlatko.

Foto: FSS

 

Nije Dalić samo Srbiju nahvalio, nahvalio je i svog kolegu Dragana Stojkovića Piksija

- Piksi je bio fudbalski bog, divio sam mu se kao igraču. Kad smo se sreli u Kataru, izgrlili smo se i pričali kao da se znamo 100 godina - rekao je Dalić, a preneo hrvatski portal Indeks.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)