ZA SVAČIJI DŽEP? Crvena zvezda pušta u prodaju karte za Ligu šampiona, evo kada i kako do njih, a i koje su cene ulaznica

Novosti online

11. 09. 2023. u 16:50

Fudbalski klub Crvena zvezda obavestio je javnost da će od utorka, 12. septembra, od 14 časova početi onlajn prodaja paketa karata za Ligu šampiona.

ЗА СВАЧИЈИ ЏЕП? Црвена звезда пушта у продају карте за Лигу шампиона, ево када и како до њих, а и које су цене улазница

FOTO: FK Crvena zvezda

Paket karata za najkvalitetnije evropsko fudbalsko takmičenje uključuje utakmice koje će crveno-beli odigrati na stadionu “Rajko Mitić” protiv Jang Bojsa (4. oktobar), RB Lajpciga (7. novembar) i Mančester sitija (13. decembar). 

Cene ulaznica

Cene paketa karata za grupnu fazu Lige šampiona su sledeće:

 
Sever/Jug – 9.000 dinara (8.500 onlajn)
Istok – 19.500 dinara (19.000 onlajn)
Zapad – 22.500 dinara (22.000 onlajn)

Šta kaže Zvezda o ovim cenama?

"Crveno-beli su vredno radili na pripremama za Ligu šampiona, a uz poslednja pojačanja u odbrani, sredini i napadu, verujemo da će Crvena zvezda oduševiti igrom i stavom na terenu, a uz malo sportske sreće i velike podrške od početka ove godine ostaviti značajan trag na evropskoj fudbalskoj sceni", ističe se u saopštenju srpskog prvaka i dodaje:

 
"Pozivamo sve navijače da budu deo Lige šampiona i pruže podršku od početka kupovinom paketa karata za najkvalitetnije fudbalsko takmičenje, koji će se u prodaji naći već od utorka 12. septembra i trajaće do 19. septembra, zaključno do 19 časova tog datuma. Prodaja startuje 12. septembra samo za onlajn kupovinu, dok 16. septembra kreće i prodaja na blagajnama stadiona ”Rajko Mitić”. Takođe, u Servisu za članstvo će od 12. septembra biti otvoren šalter za pomoć pri onlajn kupovini.
 
Paketi karata će se prodavati po specijalnim promotivnim cenama, a za onlajn kupovinu naš klub je obezbedio popust od 500 dinara. Uslov za kupovinu paketa karata za Ligu šampiona je aktivna članarina za sezonu 2023/24."


 
Neće biti pojedinačnih ulaznica!


Crvena zvezda je naglasila da je "broj paketa koji je pušten u prodaju limitiran", ali i napomenula nešto veoma važno: pojedinačne ulaznice za utakmice Lige šampiona neće biti u prodaji.


Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)