IZBIO "RAT" ZBOG NOVAKOVOG POTEZA: Đoković iznervirao mnoge, ali evo šta kaže rival, a šta koleginice

A. I.

09. 09. 2023. u 21:16

LAKŠE nego što su mnogi očekivali Novak Đoković je savladao u polufinalu Ju-Es opena Bena Šeltona. Međutim, o njihovom meču priča se i dan kasnije.

ИЗБИО РАТ ЗБОГ НОВАКОВОГ ПОТЕЗА: Ђоковић изнервирао многе, али ево шта каже ривал, а шта колегинице

Tanjug/AP

Amerikanac je pred domaćom publikom prvi put došao do polufinala grend slema, krasi ga sjajan servis, ali i neobičan način proslave pobede. 

Nakon svakog trijumfa dvadesetogodišnji Amerikanac slavio je oponašajući javljanje na telefon, što u slobodnom prevodu znači da je maksimalno fokusiran, spreman da učini sve da ostvari svoj cilj (dialed in - na engleskom). 

"Trik" je Šeldon pokupio od kolege sa fakulteta Florida Gejtors, atletičara Grenta Holoveja. Ipak, juče mu je nakon velike borbe Đoković "spustio slušalicu" i plasirao se u 10. finale u Njujorku.

Dok su na društvenim mrežama fanovi Rafaela Nadala i Rodžera Federera uglavnom kritički gledali na potez Srbina, osuđujući ga, te tvrdeći da ismeva mladog rivala...

... pojedini su podsećali da niko negativno nije komentarisao kada je Šelton to učinio sunarodniku Francisu Tijafou. 

Nisu imune bile ni kolege Srbina i Amerikanca.

Nekadašnja osvajačica Ju-Es opena Ema Radukanu podelila je fotografiju Novaka Đokovića kako "spušta slušalicu", očigledno zadovoljna što je mogla da vidi takav gest.

Printskrin/Instagram/Emmaraducanu

Drugi teniser planete Novak Đoković otkrio je nakon meča zbog čega se odlučio da "kopira" proslavu momka rođenog na Floridi. 

- Jednostavno. Dopala mi se Benova proslava. Smatram je veoma originalnom i zato sam odlučio da ga kopiram. Ukrao sam mu proslavu - uz smeh je rekao Nole.

Da među njima nema zle krvi, potvrdio je i Šelton. 

- Ako pobediš u polufinalu zaslužuješ da radiš šta želiš. Kao dete učili su me da je imitacija najiskrenija forma laskanja. Samo to mogu da kažem, rekao je Šelton. 

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO - Sa ovih pet stvari Đoković će biti nedostižan za sve 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!