FK CRVENA ZVEZDA: Besplatan ulaz na proslavu 60. rođendana Marakane

Novosti online

28. 08. 2023. u 12:26

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će ulaz na utakmicu šestog kola Superlige Srbije protiv Novog Pazara biti besplatan, u okviru proslave 60. rođendana Marakane.

ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бесплатан улаз на прославу 60. рођендана Маракане

FOTO: FK Crvena zvezda

Utakmica između Crvene zvezde i Novog Pazara biće odigrana drugog septembra od 20 sati.

- Sada već davne 1963. godine svečano je otvoren najveći srpski stadion, koji je usled neodoljivog šarma, izgleda i pre svega masovno ispunjenih tribina od strane navijača našeg kluba nazvan Marakana. Slavni i širom sveta poznati stadion, na čijem terenu su najveći padali, a najbolji stvarani, kroz istoriju je svedočio brojnim i istorijskim pobedama naše Crvene zvezde, a nema dileme da nas na istom mestu tek očekuju veliki podvizi - navode iz Crvene zvezde.

"Crveno-beli" su istakli da očekuju fenomenalnu atmosferu na proslavi 60. rođendana stadiona "Rajko Mitić".

- Očekujemo fenomenalnu atmosferu, kao i bezbroj puta do sada, te da će navijači napraviti spektakularan ambijent u kome ćemo zajedno uživati pored atraktivnog fudbala Zvezdinih prvotimaca. U skladu sa koreografijom zvezdaši su već organizovali akciju i poručili da je dolazak u dresu Crvene zvezde na rođendansku proslavu obavezan - saopštila je Crvena zvezda i podsetila navijače da svi koji u subotu dođu na stadion obuku "crveno-beli" dres.

BONUS VIDEO: PEŠIĆ SE OBRATIO NOVINARIMA U MANILI: "Ja pričam, vi me ne čujete"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!