"SVI BI TREBALO DA IGRAJU KAO ON!" Barak Bahar oduševljen jednim fudbalerom Zvezde

Novosti online

19. 08. 2023. u 22:29

Crvena zvezda i Spartak odigrali su meč 4. kola Superlige Srbije na "Marakani", a reakcija Zvezdinog trenera, Baraka Bahara, bila je očekivana imajući u vidu šta se dešavalo na ovoj utakmici.

СВИ БИ ТРЕБАЛО ДА ИГРАЈУ КАО ОН! Барак Бахар одушевљен једним фудбалером Звезде

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, Zvezda je pobedila i Spartak, rezultat je glasio 3:0, posle čega je Bahar, još dok je bio uz ivicu igrališta, za TV Arena sport najpre rekao:

- Prvo poluvreme je bilo bolje nego drugo. Bili smo na korektnom nivou, u drugom smo želeli da to popravimo, ali nismo uspeli. Na kraju, došlo je do toga da utakmica bude slabijeg tempa i zbog toga moramo da popravimo neke stvari. Nije mi se svidelo drugo poluvreme, jer znam da možemo i moramo da budemo bolji. Pre svega, moramo da postižemo više golova, da bolje igramo presing, a ne da dozvolimo rivalu da kontroliše utakmicu više nego što treba - rekao je prvo Bahar.

Upitan kako mu se činila igra mladog Vladimira Lučića, odgovorio je "bez dlake na jeziku":

- On radi vrlo naporno, učestvovao je u akciji kod gola, stvarno se trudio i potrebno nam je da ceo tim ima takav pristup - pohvalio je ofanzivca Zvezde izraelski stručnjak.

BONUS VIDEO: AKCIJA I REAKCIJA: Ovako je Luka Jović reagovao na povike "delija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!