LIVERPUL SLAVIO NAKON PREOKRETA: Fulam tone bez Aleksandra Mitrovića

Novosti online

19. 08. 2023. u 19:23

Fudbaleri Liverpula su u drugom kolu Premijer lige preokretom pobedili Bornmut 3:1, dok je Fulam bez Aleksandra Mitrovića izgubio kod kuće od Brentforda 0:3.

ЛИВЕРПУЛ СЛАВИО НАКОН ПРЕОКРЕТА: Фулам тоне без Александра Митровића

Tanjug/AP

Bornmut je u Liverpulu poveo već u trećem minutu golom Semenja, ali je domaćin već do poluvremena preokrenuo. Luis Dijaz je izjednačio na 1:1 u 28. minutu, da bi Mohamed Salah u 36. minutu loše izveo penal, ali je natrčao na odbijenu loptu i doneo domaćinu preokret.

Liverpul je u 58. minutu ostao bez Aleksisa Mekalistera koji je zbog pogibeljnog starta dobio direktan crveni karton, ali je domaćin i sa igračem manje preko Dijega Žote u 62. minutu overio pobedu. 

Fulam je ubedljivo poražen kod kuće od Brentforda, a Mitrović nije bio u protokolu, jer je prema tvrdnjama engleskih medija u Rijadu gde završava transfer u Al Hilal, mada zvanične potvrde za to još uvek nema. 

Domaćin bez kapitena nije uspeo da se odupre gradskom rivalu koji je slavio na krilima Joana Vise, koji je postigao gol u 44. minutu, a zatim u 66. izborio penal i crveni karton za Tima Rima. 

Najstrožu kaznu je iskoristio Brajan Mbeumo, a isti igrač je golom u trećem minutu nadoknade postavio konačan rezultat. 

Brajton je kao gost deklasirao Vulverhempton (4:1), a zablistali su dvostruki strelac Soli Marč i Kauro Mitoma i Pervis Estupinjan koji su međusobno razmenili po gol i asistenciju.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!