GRČKA POLICIJA SVE BLIŽE UBICI MIHALISA KACURISA: Iza rešetaka važan "šraf" nereda u Atini, na potezu (i) Hrvati

Novosti online

19. 08. 2023. u 17:44

GRČKI navijač (24), za kojim je raspisana poternica zbog učešća u događaju u kome se desilo ubistvo pristalice AEK-a Mihalisa Kacurisa u Novoj Filadelfiji, uhapšen je u oblasti Gizi u Atini. On je identifikovan pomoću video snimaka, a reč je o poznatom huliganu Panatinaikosa, koji je u prošlosti učestvovao u navijačkim obračunima, prenelo je juče nekoliko grčkih medija, praktično uoči večerašnjeg revanš meča kvalifikacija za Ligu šampiona AEK - DInamo (prvi meč u Zagrebu dobili su Atinjani 2:1).

ГРЧКА ПОЛИЦИЈА СВЕ БЛИЖЕ УБИЦИ МИХАЛИСА КАЦУРИСА: Иза решетака важан шраф нереда у Атини, на потезу (и) Хрвати

Youtube / ProtoThema

Istraga je do sada utvrdila da je privedeni mladić odveo navijače zagrebačkog Dinama do mesta sukoba sa navijačima AEK. Grčka policija i dalje traga za desetak navijača iz Zagreba, a očekuje se i raspisivanje novih poternica, jer su policijski službenici Direkcije za borbu protiv nasilja na sportskim objektima identifikovali i druge huligane preko registarskih tablica automobila.

Nakon privođenja i pritvaranja 105 huligana, istraga je usredsređena na proveru oduzetih mobilnih telefona, pregledanje video snimaka sa mesta sukoba i DNK analizu uhapšenih, kako bi se identifikovao ubica 29-godišnjeg Mihalisa Kacurisa.

Na 60 oduzetih predmeta u okviru istrage nije pronađena krv ubijenog navijača. Takođe, grčka policija čeka da im se iz Hrvatske dostave podaci o krivičnim i prekršajnim evidencijama pritvorenih.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)