ČETIRI NAVIJAČA AEK-a STIGLA U ZAGREB! Napetost raste pred prvi duel Dinama i grčkog kluba u kome je ubijen navijač

Novosti online

15. 08. 2023. u 18:55

ČETVORICA navijača grčkog AEK-a kupila su ulaznice za utakmicu koja se večeras igra na Maksimiru u okviru 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Dinama i grčke ekipe. Policija ih je zatekla na zagrebačkom aerodromu ali im je u saradnji sa Dinamom poništila karte.

ЧЕТИРИ НАВИЈАЧА АЕК-а СТИГЛА У ЗАГРЕБ! Напетост расте пред први дуел Динама и грчког клуба у коме је убијен навијач

FOTO: Tanjug/AP

Marko Rašić, načelnik zagrebačke policije, otkrio je detalje akcije hrvatske policije.

- Mogu potvrditi tezu koja se provlači kroz medije da se ništa ne prepušta slučaju i to je zaista tako. Poduzimamo niz mera i radnji kako bi ova utakmica protekla u najboljem redu. Ciljano smo prekontrolisali 2.000 osoba i pregledali preko 1.200 vozila. Stalno kontrolišemo objekte smeštaja, proveravamo rezervacije gostiju. Zatekli smo u par smeštaja i Grke koji su bili turisti i njima smo se stavili na raspolaganje i pružili pomoć - rekao je Rašić pa odgovorio na pitanje je li bilo pokušaja od strane grčkih navijača da probaju da uđu u zemlju.

- Nemamo takvih informacija, ali u saradnji s policijom pojačan je nadzor na granicama. Mi smo juče na međunarodnom aerodromu Franjo Tuđman zatekli četiri državljana Velike Britanije koji su imali uredno kupljene karte za zapadnu tribinu. U razgovoru s njima rekli su da su navijači AEK-a pa su nakon toga to demantovali. Međutim, u saradnji s Dinamom njima su karte poništene i oni su stavljeni pod nadzor policije u objektu smeštaja i oni neće biti na utakmici.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)