KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Crno-beli ostali bez trenera

Novosti online

15. 08. 2023. u 13:45

Fudbalski klub sa Banovog brda Čukarički raskinuo je saradnju sa trenerom Dušanom Kerkezom.

КАО ГРОМ ИЗ ВЕДРА НЕБА: Црно-бели остали без тренера

FOTO: M. Vukadinović

Dve strane su se sporazumno razišle, posle nešto više od godinu dana saradnje.

-Imao sam sastanak sa direktorima kluba, razgovarao sam i sa predsednikom, u ovom trenutku je to bilo najbolje rešenje. Ovde sam zaista proveo godinu i nešto fenomenalnih dana. Želeo bih da se zahvalim predsedniku Obradoviću, direktorima Matijaševiću, Grkiniću i Dijani Petrović Đorđević, svim ostalim ljudima koji rade u administraciji i uopšte u klubu, naravno i igračima na prelepoj godini. Hvala i svim ljudima koji su dolazili da gledaju i da bodre Čukarički. Ponosan sam na ono što smo uradili, ostajemo prijatelji za ceo život i ovaj klub će u meni uvek imati velikog navijača, istakao je Dušan Kerkez, koji je potom dodao:

-Ovakve stvari se u fudbalu dešavaju. Iz sveg srca želim sreću Čukaričkom u nastavku sezone, u prvenstvu i u Evropi. Klub i ovi igrači to zaslužuju. Idemo dalje, ponavljam, kao prijatelji. Nikad se ne zna, možda se i vratim ovde jednog dana.

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević zahvalio se Kerkezu na dosadašnjoj saradnji.


-Želim dosadašnjem šefu mnogo sreće u nastavku karijere. Prijatelji smo, i ostaćemo prijatelji za ceo život. Ovo su normalne stvari i dešavaju se, naš cilj je bio da malo razmrdamo ekipu pred izuzetno bitne mečeve u Superligi i one koji nas očekuju u Evropi, rekao je Matijašević.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu