POSLEDNJE PROVERE PRED PRVU UTAKMICU: Novi stadion u Leskovcu prošao još jednu kontrolu UEFA

I. M.

11. 08. 2023. u 15:13

NOVI stadion u Leskovcu prošao je još jednu inspekciju visokih zvaničnika UEFA koja se detaljno upoznala sa svim delovima i sistemima na ovom objektu, dok je domaćinima sugerisala šta bi trebalo popraviti do prvih mečeva na evropskom nivou.

ПОСЛЕДЊЕ ПРОВЕРЕ ПРЕД ПРВУ УТАКМИЦУ: Нови стадион у Лесковцу прошао још једну контролу УЕФА

foto: GU Leskovac

Stadion, koji ima 8.136 mesta, biće domaćin Čukaričkom u evropskim mečevima - u plej-ofu za ligu Evrope, protiv grčkog Olimpijakosa ili belgijskog Genka, a onda i u grupnoj fazi ovog takmičenja ili Lige konferencije.

foto: GU Leskovac

Pre nego što ugosti beogradski „Čukarički“, krajem ovog meseca, na novom stadionu u Leskovcu biće odigrana test utakmica kojom će biti proverena VAR tehnologija, dok će leskovački FK „Dubočica“ prvu svoju utakmicu na novom stadionu odigrati u trećem kolu Prve lige Srbije sa RFK Novog Sada.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao