NOVA PONUDA ZA KEJNA: Bajern nudi bogatstvo Totenhemu

Novosti online

09. 08. 2023. u 13:27

Fudbalski klub Bajern poslao je četvrtu ponudu Totenhemu od 110 miliona evra (95 miliona funti) za kapitena londonskog kluba i engleske reprezentacije Harija Kejna, prenosi Skaj sports.

НОВА ПОНУДА ЗА КЕЈНА: Бајерн нуди богатство Тотенхему

FOTO: AP/Tanjug

Totenhem je odbio tri zvanične ponude Bajerna za Kejna, a poslednja je iznosila 100 miliona evra.

Skaj sports navodi da su predstavnici Bajerna i Totenhema pregovarali tokom noći o prelasku engleskog fudbalera u redove šampiona Bundeslige. Sastanak je trajao do jutra, a pregovori bi navodno trebalo da budu nastavljeni tokom dana.

Kejn je navodno u utorak saopštio predstavnicima dva kluba da želi da zna da li će dogovor biti postignut do početka nove sezone u Premijer ligi. On je više puta odbio da produži ugovor sa Totenhemom, koji mu ističe 30. juna naredne godine.

Kejn želi da nastavi karijeru u Bajernu, ali je poručio da neće da promeni klub ako dogovor o transferu ne bude postignut do kraja nedelje. On je prošle sezone odigrao 49 utakmica i postigao je 32 gola uz pet asistencija za Totenhem u svim takmičenjima.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJA ZA TV ŠPICE: Ovako je Kvinsi Menig postigao sjajan gol na meču Vojvodina - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)