TSC SPREMAN ZA BRAGU: Ekipa iz Bačke Topole ubedljiva protiv Radničkog

Novosti online

03. 08. 2023. u 20:21

FUDBALERI TSC-a ostvarili su prvu pobedu u novoj sezoni, pošto su ubedljivo pobedili Radnički u Nišu sa 3:0 u 2. kolu Superlige Srbije.

ТСЦ СПРЕМАН ЗА БРАГУ: Екипа из Бачке Тополе убедљива против Радничког

FOTO: M. Vukadinović

Nakon remija sa Partizanom u Bačkoj Topoli (3:3), ekipa Žarka Lazetića je došla na jug naše zemlje po tri boda i upsela je do njih da dođe. Ovo je važan trijumf pred istorijski duel bačkotopolčana u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Meč sa Bragom igra se u utorak od 21 sat u Portugalu.

Prvih sat vremena na "Čairu" nije bilo toliko interesantno, ali je poslednjih 27 minuta proteklo u dominaciji gostiju. U tom periodu viđena su sva tri pogotka.

Mrežu Radničkog najpre je zatresao Aleksandar Ćirković u 63. minutu. Potom je 20 minuta kasnije Marko Rakonjac postigao veoma lep gol. Sjajnim driblingom se oslobdio čuvara, potom je "bocnuo" loptu preko Dimitrija Stevanovića. Konačan rezultat utakmice postavio je Nikola Kuveljić još jednim efektnim golom iz slobodnog uradca u 90. minutu.

Izabranici Nikole Trajkovića su loše otvorili sezonu. Ovo im je bio drugi poraz, a još uvek nisu postili ni gol, nakon poraza u prvom kolu od Čukaričkog (2:0).

Radnički u narednom kolu gostuje Partizanu, dok TSC dočekuje Radnički iz Kragujevca.

BONUS VIDEO: Duljaj posle spektakla na TSC - Partizan: Evropska utakmica! Za ovo se dolazi na stadione!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)