"NOVA MOĆNA ZVEZDA": Terzić sija od sreće posle rapsodije protiv Fjorentine

Tanjug

27. 07. 2023. u 09:53

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je posle utakmice sa Fjorentinom da je ekipa uradila sve ono što je najavljeno pre šest meseci.

НОВА МОЋНА ЗВЕЗДА: Терзић сија од среће после рапсодије против Фјорентине

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su sinoć savladali italijansku Fjorentinu sa 5 : 0 (5 : 0) u prijateljskom meču, koji je šampionu Srbije poslužio kao generalna proba pred start nove sezone.

"Drago mi je što je skoro 40.000 zvezdaša imalo priliku da uživa u fudbalskoj rapsodiji Crvene zvezde. Fjorentinu koja je prošle sezone igrala finale Lige konferencija i koja spada među najbolje klubove u Italiji smo, ne samo pobedili 5:0, nego smo je u potpunosti nadigrali, a rezultat je mogao da bude i ubedljiviji. Rekao sam da hoću hrabru i napadačku Crvenu zvezdu, koja ne respektuje nijednog protivnika. Volim da vidim da Zvezda igra napadački, da deluje nadmoćno u odnosu na kvalitetnog rivala, da smo brži, snažniji, fudbalski potkovaniji", istakao je Terzić za klupski sajt.

Veruje da će u nedelju protiv Vojvodine biti još više navijača na stadionu "Rajko Mitić".

"Sve ono što smo najavili pre šest meseci, to smo i uradili. Rekao sam da će navijači biti svedoci stvaranja jedne nove, moćne, evropske Crvene zvezde. Verujem da će u nedelju od 20 časova na otvaranju sezone protiv Vojvodine, biti još više navijača nego večeras. Zvezda je sinonim za efikasan fudbal i mislim da je to ono što svakom zvezdašu prija da čuje. Još jednom pozivam sve navijače da što pre kupe sezonske Premijum ulaznice dok ih još ima, biće mnogo razloga za radost i sreću ove sezone", zaključio je Terzić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata