SAMO ŠPANCI SMETAJU: Mbape na pripremama s Pari Sen Žermenom

Kao da se ništa ne događa, najtraženiji fudbaler ovog leta, kapiten francuske fudbalske reprezentacije i vođa pariskih "svetaca" Kilijan Mbape, mirno je i u opuštenoj atmosferi odradio prvi trening u kampu u Poasiju sa svojim aktuelnim klubom u okviru priprema za predstojeću fudbalsku sezonu.

САМО ШПАНЦИ СМЕТАЈУ: Мбапе на припремама с Пари Сен Жерменом

FOTO: Tanjug/AP

Mbape je, posle povratka sa godišnjeg odmora koji je proveo u Majamiju, Kamerunu i na jugu Francuske, najpre imao seriju fizičkih i medicinskih pregleda, a onda učestvovao i na prvom treningu. Sve je proteklo uobičajeno, a odradio je i seansu fotografisanja.

Takođe, zabeleženo je i da je sticao kondiciju vožnjom trenažnog bicikla zajedno sa svojim prijateljem i saigračem Ašrafom Hakimijem. Družio se, kažu, i sa Kejlorom Navasom koji se vratio sa pozajmice iz Notingem Foresta, kao i sa Nejmarom, kome su takođe mnogi predviđali odlazak ovog leta iz Pariza. Njihov zagrljaj obišao je društvene mreže.

Napetosti je bilo jedino kada su se pojavili španski novinari koji pokušavaju da pronađu eventualne znake u korist prelaska Mebapea u Real, što se navijačima ne dopada.   

Procurilo je i da je Mbape, navodno, svojim saigračima u svlačionici rekao da ostaje u Pari Sen Žermenu i ove godine. Momak iz Bondija ima važeći ugovor sa "svecima" do leta sledeće godine, ali su iz kluba eksplicitno tražili da ga produži, da ne bi kasnije otišao kao slobodan igrač. Mbape to, za sada, odbija, ali istovremeno i tvrdi kako mu je lepo u Parizu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu